Wheat singlet body striper

Se mer fra Wheat

kr 170.00

Singlet-body med striper fra Wheat. Bodyen er uten armer, den er off white med marineblå striper og grå kanter rundt. Denne er fin å bruke som en undertrøye eller som en solbody på ekstra varme dager.

Bodyen er vanlig i størrelsen.

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

Nullstill
  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 5631-102-Navy Kategorier: , ,

Beskrivelse

Wheat body singlet

Wheat body singlet. Off white body som er fin å bruke som undertøy eller som en soldress på ekstra varme dager. Noen vil nok også bruke den som en pysjamas på sommeren. Bodyen er off white og har marineblå tynne striper med grå kanter rundt. Den er i supermyk organisk bomull. Det er mange som er glade i body uten armer, denne kan vi varmt anbefale.

Bodyen er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Body sleeveless
  • Varenummer: 5631-102
  • Farge: navy – off white med blå striper og grå kanter
  • Kvalitet: 100% organisk bomull
  • Vaskes i maskin på 40 g – ikke bruk tørketrommel

Se alt fra Wheat her!

Størrelsesguide!

Se vår utvalg i body til gutt her!

Litt om Wheat:

Whet ble startet i 2002 av det danske ekteparet Charlotte & Peter Galsgaard. Charlotte er selv sjefdesigner og med sine klassiske linjer, lyse fargekombinasjoner og originale mønstre, viderefører hun den skandinaviske stilen i kolleksjonen.

Wheat har blitt veldig populært blant småbarnsforeldre, spesielt her i Norge har det fått stor oppmerksomhet. Det er nok det fine yttertøyet som har bidratt til dette. Det skiller seg litt ut i mengden når det gjelde stil og fargevalg, og de er kjent for elgen som går igjen i refleksen! Her finne du ytterjakker og dresser i duse og delikate farger og mønstre. Du kan velge mellom ensfargete eller med mønster, gjerne små blomsterprint eller klassiske striper.  Det har gjerne en stor pelskrage på hetten i fuskepels. Wheat parkdress har vært Best i Test flere ganger og oppfyller alle krav til en god parkdress. De har tekniske egenskaper som vindtett, vanntett og pustende. Her er det kvalitet i alle ledd, klær som barna trives i og som foreldrene ser at fungerer i lek og en aktiv hverdag.

Merket har også klær til barnehage, hverdag og fest. De har en  klassisk og fin stil, og bruke mye fargene som marine, sand, rosa og rødt. Her får du body, linbukser, kjoler og tights. Alt i god kvalitet og god passform – gjerne også i organisk bomull.

Wheat body singlet.

 

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Wheat singlet body striper”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *