På salg!

Wheat marineblå seleshorts i lin Erik

Se mer fra Wheat

kr 350.00 kr 199.00

Tøff mørke blå shorts med seler. Shortsen er i lin og viskose, myk og fin kvalitet. Klassisk short med seler som kan justeres. Den har strikk bak i midjen.

Kvalitet: 55% lin og 45% viskose.

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

Nullstill
  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 6905-330-Navy Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Wheat seleshorts

Wheat seleshorts i mørke blå farge. Shortsen er i myk linkvalitet og den har seler som kan justeres på to lengder. Den har strikk bak og lommer i sidene. Shortsen har også brune treknapper. Denne er fin å bruke hele året. På sommeren, med t-skjorte under ellers i året med strømpebukser og genser til.

Shortsen er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Erik seleshorts
  • Varenummer: 6905-330
  • Farge: navy – marineblå
  • Kvalitet: 55% lin og 45% viskose.
  • Vaskes i maskin på 40 g finvask – ikke bruk tørketrommel

Se alt fra Wheat her!

Størrelsesguide!

Se vårt utvalg i shorts til gutt her!

Litt om Wheat:

Dette merket ble startet i 2002 av danske Charlotte & Peter Galsgaard. Charlotte er selv designer og med sin klassiske stil, lyse fargekombinasjoner og originale mønstre. Hun viderefører den skandinaviske stilen i alle kolleksjonene.

Wheat har på kort tid blitt veldig populært blant småbarnsforeldre, spesielt her i Norge har det fått stor oppmerksomhet. Det er nok det fine yttertøyet som har bidratt til dette. Det skiller seg litt ut i mengden når det gjelde stil og fargevalg, og de er kjent for elgen som går igjen i refleksen! Her finne du ytterjakker og dresser i duse og delikate farger og mønstre. Du kan velge mellom ensfargete eller med mønster, gjerne små blomsterprint eller klassiske striper.  Det har gjerne en stor pelskrage på hetten i fuskepels. Wheat parkdress har vært Best i Test flere ganger og oppfyller alle krav til en god parkdress. De har tekniske egenskaper som vindtett, vanntett og pustende. Her er det kvalitet i alle ledd, klær som barna trives i og som foreldrene ser at fungerer i lek og en aktiv hverdag.

Wheat seleshorts i mørke blå farge. Shorts til barn i klassisk stil. Den har brede seler som går på kryss bak. De kan justeres på to lengder.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Wheat marineblå seleshorts i lin Erik”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *