På salg!

Yttertøy grønn vinterjakke Elton

Se mer fra Wheat

Se flere yttertøy fra Wheat

kr 1,000.00 kr 699.00

Armygrønn vinterjakke fra Wheat. Dette er en teknisk jakke som er vindtett, vanntett og pustende. Jakken har avtagbar fuskepels og refleksdetaljer. Jakken er vinterfòret og har myk fleece på innsiden. Kvalitet: 100% nylon.

Jakken er vanlig i størrelsen.

Nullstill
  • Fri frakt over 400,-
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 7275a-996-armygrønn Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Grønn jakke fra Wheat

Grønn jakke fra Wheat. Armygrønn vinterjakke med pels på hetten. Den er vinterfòret og er en teknisk og funksjonell jakke som har mange fine egenskaper. Jakken er vanntett og pustende, pusteevne 10.000 g/m2/24h. Vannsøylen er på 10 000 mm – det er veldig bra!

Jakken er vattert og har myk fleece på innsiden, hetten er avtakbar med knapper. Den lukkes med glidelås i front og har mange reflekser som gjør at barnet blir synlig på den mørke årstiden.

Jakken vaskes på skånsom vask i maskin, ikke bruk skyllemiddel da det tetter porene for pusting! Den kan tørkes i tørketrommel på laveste hastighet.

Wheat har blitt et populært merke på kort tid. Wheat er et klassisk dansk merke som er godt likt av mange,  både pga kvalitet og passform, men også for de fine fargene og delikat mønstrene. Utforming av klærne er tilpasset barns behov for komfort og bevegelsesfrihet.

Se vår utvalg fra Wheat her!

Størrelsesguide!

Se vårt utvalg i yttertøy til gutt her!

Grønn jakke fra Wheat

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Yttertøy grønn vinterjakke Elton”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *