På salg!

Name It rosa body med hjerter

Se mer fra Name It

Se flere body fra Name It

kr 160.00 kr 99.00

Lys rosa body til jente med applikerte hjerter i front. Bodyen har rund hals og langer armer. Kvalitet: 95% organisk bomull og 5% elastan.

Nullstill
  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 13166125-Lys rosa Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Name It rosa body

Name It rosa body med søte små hjerter. Bodyen har applikerte små hjerter i blått, gull, rosa og grønt. Bodyen har rund hals og lange armer. Den har god elastikk og er i god kvalitet. Fim body å burke til f.eks jeans eller joggebukser.

Bodyen er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Balutti body
  • Varenummer: 13166125
  • Farge: Strawberry cream – lys rosa
  • Kvalitet: 95% organisk bomull og 2% elastan
  • Vaskes i maskin på 40 g – ikke bruk tørketrommel

Se alt fra Name It her!

Se alle bodyer til jente her!

Se størresguide her.

Om Name It barneklær:

Name It er et kjent merke fra Danmark. Det inngår som en del av Bestseller-familien. De har fokus på å ha klær til barn til en fin pris og det er det viktig at det ikke går på bekostning av kvalitet. Fra Name It vil du finne barneklær fra baby og opp til 12 år.

 Name It har også godt utvalg i ulltøy. Her vil alltid finne gode modeller, og alltid i kløfri og myk ull. Vi fører et stort utvalg ull til både gutt og jente.

Name It lager også gode basisplagg, hovedsakelig i bomull. Basisplaggene har alltid god passform og god kvalitet. Her vil du finne et bredt og variert utvalg av dresser og yttertøy, klær til hverdag og klær til pent. Her finner du klær som barn virkelig trives i!

Du kan lese mer om Name It barneklær her.

Name It sin visjon om organisk bomull:

«I 2016 ble 36 % av alle våre bomullsplagg, på tvers av alle aldersgrupper, laget av økologisk bomull, og våre ambisjoner stopper ikke her. Vårt mål er minimum 50 % i 2020. Med denne strategien har vi som mål ikke bare å øke bruken av økologiske materialer, men også å støtte utviklingen av mer bærekraftige produksjonsmetoder generelt.”

 

Name It rosa body med hjerter i fine farger.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Name It rosa body med hjerter”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *