Name It denimbukse med rysjer i siden

Se mer fra Name It

Se flere bukser fra Name It

kr 230.00

Myk og fin olabukse til jente. Buksen har og romslig passform og den har feminine rysjer i sidene. Den har justerbar linning og ribb nederst på beina. Supermyk kvalitet, 98% bomull og 2% elastan.

Nullstill
  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 13163865-Medium blue Kategorier: , ,

Beskrivelse

Name It blå bukse til jente

Name It blå bukse til jente. Feminin og fin denimbukse som har volanger i sidene og små broderte stjerner som pynt. Buksen har bred ribb i livet med strikk som kan strammes og justeres etter behov. Den har også ribb nederst på beina og lommer i sidene. Buksen har regulær passform og er i supermyk denimkvalitet. Den er romslig og fin, her er det god plass til strømpebukse og ull under! Fin bukse til bruk i hverdagen, med body eller genser til.

Buksen er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Rie denimbukse
  • Varenummer: 13163865
  • Farge: denimblå
  • Kvalitet: 98% bomull og 2% elastan
  • Buksen vaskes i maskin på 40 g – ikke bruk tørketrommel

Se alt fra Name It her!

Se vårt utvalg i bukser til jente her!

Se størresguide her.

Om Name It:

Name It har har en klar visjon om å lage moteklær til barn til en fin pris og det er det viktig at det ikke går på bekostning av kvalitet. Fra Name It vil du finne barneklær fra nyfødt og opp til 12 år.

 Name It har også godt utvalg i ull og ulltøy til barn. Her vil alltid finne stor utvalg, og alltid i kløfri og myk ull. Vi fører et stort utvalg ull til både gutt og jente.

Name It lager også gode baseplagg, hovedsakelig i bomull. Disse plaggene har god passform og god kvalitet. Her vil du finne et bredt og variert utvalg av dresser og yttertøy, klær til aktiv hverdag og klær til pent.  Her finner du klær som barn virkelig vil trives i!

Du kan lese mer om Name It barneklær her.

Name It har mange fine olabukser til barn. De er opptatt av at de skal ha god passform og at de skal være i myk og behagelig kvalitet. Det skal være tøft, men samtidig godt å ha på!

Name It blå bukse til jente

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Name It denimbukse med rysjer i siden”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *