På salg!

Yttertøy Nickie stålgrå vinterdress

Se mer fra Wheat

Se flere salg fra Wheatyttertøy fra Wheat

kr 1,200.00 kr 799.00

Grå vinderdress fra Wheat, Nickie parkdress i farge: Stormy Weather. Tenknisk dress til barn som er vindtett, vanntett og pustende. Dressen har avtagbar fuskepels på hetten, den har alle egenskaper en god vinterdress til barn bør ha! Dressen er like fin til gutt som til jente. Kvalitet: 100% nylon.

Nullstill
  • Fri frakt over 400,-
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 7902-996-Steel Grey Kategorier: , , , , , ,

Beskrivelse

Grå vinterdress fra Wheat, Nickie dress i farge Stormy Weather. Populær og god parkdress til små barn. Denne dressen er like fin til gutt som til jente, den har en nøytral stålgrå farge – veldig fin.

Denne dressen er en praktisk og funksjonell dress med to glidelåser i front, noe som gjør på og avkledning enkelt.

Parkdressen er vindtett, vanntett og pustende, den har pusteevne på 10.000 g/m2/24h. Vannsøylen er på 10 000 mm – og det er veldig bra! Dressen har strikk i midjen, strikk ved anklene, elastiske mansjetter nederst på armene og praktiske fotstropper under beina. Hetten er avtakbar og har søt beige fuskepels.

Dressen kan vaskes på finvask i maskin, men ikke bruk skyllemiddel, dette tetter porene slik at dressen ikke puster. Tørketrommel kan benyttes på laveste hastighet. Pelskanten må tas av ved vask.

Wheat har blitt et populært merke på kort tid her i Norge. Wheat er et klassisk dansk merke som er godt likt av mange småbarnsforeldre, både pga kvalitet og passform, men også for de fine fargene og delikat mønstrene. Passformen på klærne er tilpasset barns behov for komfort og bevegelsesfrihet. Klærne gir kvalitet til aktive barn, hjemme og i barnehagen.

Se vårt utvalg fra Wheat her!

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Yttertøy Nickie stålgrå vinterdress”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *