Name It mintgrønn genser med Bambi

Se mer fra Name It

Fin mintgrønn genser med mønster av Bambi. Feminin og fin collegegenser til jente fra Name It. Genseren har rund hals og lange armer. Vi har bukse og body i samme seien, sammen kan det bli en fin joggedress.

Kvalitet: 100% bomull.

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Varenummer: 13169098-Lysegrønn Kategorier: , ,

Beskrivelse

Name It Bambi genser

Name It Bambi genser, mintgrønn genser til jente med stort mønster av Bambi. Myk og fin collegegenser som har rund hals og lange armer. Vi har bukse i samme serie, her er det bare å mikse og matche, sammen blir det en fin joggedress. Fin å bruke til hverdag i barnehagen.

Genseren er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Bambi Viola genser
  • Varenummer: 13169098
  • Farge: aqua foam – lys grønn – mintgrønn
  • Kvalitet: 100% bomull
  • Vaskes i maskin på 40 g

Se alt fra Name It her!

Se størresguide her.

Se vårt utvalg i overdeler her!

Name It Bambi genser

Om Name It:

Name It er et velkjent merke som lager moteklær til barn og baby til en god og fin pris. De er samtidig opptatt av at dette ikke skal gå på bekostning av kvaliteten. Fra Name It vil du finne klær opp til 12 år. Her er det stort og variert utvalg i alle varegrupper, til både gutter og jenter.

 Name It har godt utvalg i ull og ulltøy til store og små barn. Name It har mye fint i ull, de kan ull!! Hos oss vil du finne mye fint å velge i, og alt er i og myk og behagelig ull. Vi fører et stort utvalg ull til både gutt og jente. Både i ull og ull/bomull. Name It strikkegenser til barn.

Name It lager også gode basisplagg, hovedsakelig i bomull og viskose. Disse plaggene har god passform og de er i super kvalitet. Her vil du finne et stort og variert utvalg av dresser og yttertøy, hverdagsplagg og penklær, bukser og gensere. Her finner du klær som barn virkelig trives i!

Name It sitt motto: «Beste vare til beste pris!» Dette klarer de absolutt å leve opp til! Name It er godt likt av både barn og foreldre!

Name It Bambi genser, mintgrønn genser til jente med heldekkende mønster av Disneys Bambi. Dette er alltid en populær serie.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Name It mintgrønn genser med Bambi”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *