Name It rosa genser My Little Pony

Se mer fra Name It

Se flere gensere fra Name It

Rosa collegegenser til små jenter. Collegegenser med mønster av My Little Pony. Myk og fin genser med rund hals og lange armer. Vi har skjørt i samme serie, da blir det et fin sett. Skjøret finner du her!

Genseren er vanlig i størrelsen.

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Varenummer: 13164504-Rosa Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Nameit My Little Pony

Nameit My Little Pony genser. Rosa collegegenser med fin mønster av populære My Little Pony. Genseren er myk bomull, den har rund hals og lange armer. Vi har flere produkter i samme serie, de kan mikses og matches om hverandre. Klær med My Little Pony vil nok bli populært hos de små jentene.

Genseren er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Hope genser
  • Varenavn: 13164504
  • Farge:
  • Kvalitet: 65% bomull og 35% polyester
  • Vaskes i maskin på 40 g – ikke bruk tørketrommel

Se alt fra Name It her!

Se størresguide her.

Se vårt utvalg i overdeler her!

Om Name It:

Name It  er et kjent merke med barneklær. Name It  har vært på markedet i mange år og de er en del av Bestseller-familien som har mange fine merker, til både barn, dame og herre. Name It lager klær barn til en fin og overkommelig pris, men dette skal ikke gå på bekostning av kvaliteten. Fra Name It vil du finne barneklær fra baby og opp til 12 år. Her er det alltid stort utvalg til alle årets sesonger – alt til gode priser. Name It er også gode på ull og ulltøy, til barn og baby.  Her vil alltid finne mange modeller i fine farger og mønstre. Det er  i kløfri og myk ull. Vi fører et stort utvalg ull til både gutt og jente. Vi har hatt merket i butikken siden oppstart, det er god lik av oss og våre kunder!

Name It lager også gode og enkle basisplagg, hovedsakelig i bomull og viskose. Disse plaggene har god passform og de er i super kvalitet. Her vil du finne et stort og variert utvalg av dresser og yttertøy, hverdagsplagg og penklær, bukser og gensere. Her finner du klær som barna garantert vil trives i!

Du kan lese mer om Name It barneklær her.

Nameit My Little Pony rosa genser.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Name It rosa genser My Little Pony”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *