Name It off white genser med blonde

Se mer fra Name It

Se flere gensere fra Name It

kr 160.00

Off white genser med halvhøy hals og blonder i front. Fin genser å bruke under f.eks selekjoler og strikkejakker. Kvalitet: 95% viskose og 5% elastan.

Nullstill
  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 131595448-Snow white Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Name It genser med blonde

Name It genser med blonde og høy hals. Tynn og fin genser som er fin å bruke under f.eks selekjoler eller en kardigan. Den har blonder i halsen og på brystet, samt blonder nederst på armene. Denne pynter opp et hvert antrekk, feminin og fin.

Genseren er vanlig i størrelsen, skal sitte smalt på!

  • Varenavn: Sarilla slim genser
  • Varenummer: 131595448
  • Farge: Snow white – off white
  • Kvalitet: 95% viskose og 5% elastan.
  • Vaskes i maskin på 40 g – ikke bruk tørketrommel

Se alt fra Name It her!

Se størresguide her.

Se vårt utvalg i overdeler her!

Om Name It:

Name It er et velkjent mekre som produserer moteklær til barn og baby til en god og fin pris. De er samtidig opptatt av at dette ikke skal gå på bekostning av kvaliteten. Fra Name It vil du finne klær til baby og opp til 12 år. Her er det stort og variert utvalg i alle varegrupper, til både gutter og jenter.

 Name It har godt utvalg i ull og ulltøy til store og små barn. Name It har mye fint i ull, de kan ull!! Hos oss vil du finne mye fint å velge i, og alt er i og myk og behagelig ull. Vi fører et stort utvalg ull til både gutt og jente. Både i ull og ull/bomull. Name It strikkegenser til barn.

Name It lager også gode basisplagg, hovedsakelig i bomull og viskose. Disse plaggene har god passform og de er i super kvalitet. Her vil du finne et stort og variert utvalg av dresser og yttertøy, hverdagsplagg og penklær, bukser og gensere. Her finner du klær som barn virkelig trives i!

Name It sitt motto: «Beste vare til beste pris!» Dette klarer de absolutt å leve opp til! Name It er godt likt av både barn og foreldre!

Name It genser med blonde, hvit genser til å ha under kjoler.

 

 

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Name It off white genser med blonde”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *