NORR marineblå bukse Jada

Se mer fra NORR

kr 1,200.00

Stilig mørke blå bukse fra Norr. Buksen er i «fast» kvalitet og er i ankellende. Den er litt vid og rett hele veien med press i front. Buksen har lommer i sidene og glidelås og knapp i gylfen. Trendy og stilig bukse.

Kvalitet: 65% tencel og 35% viskose

Buksen er litt liten i størrelsen.

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

Nullstill
  • Fri frakt over 400,-
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 11861221-Navy Kategorier: ,

Beskrivelse

NORR marineblå bukse

NORR marineblå bukse, Jada pant. Stilig mørke blå bukse som er i fast og fin kvalitet. Buksen er vid og rett i beina og rekker til ankelen. Dette er både en dressbukse og en hverdagsbukse, er er det bare å lage sin egen stil.

Buksen er litt liten i størrelsen.

  • Varenavn: Jada pant
  • Varenummer: 11861221
  • Farge: Navy – marineblå
  • Kvalitet: 65% tencel og 35% viskose
  • Vaskes i maskin på 30 g finvask – ikke bruk tørketrommel

Se alt fra Norr her!

Størrelsesguide!

Om NORR:

NORR er et nytt trendy merke som er tidlig ute med det siste nye! Norr har det lille ekstra og stilig design som skiller seg litt ut. Her finner du alt fra bukser, kjoler og skjørt til bluser, jakker og gensere. Norr er dansk design, og er et ganske nytt merke som har fått rask suksess. Plaggene fra NORR er ofte å se på kjendiser og bloggere.

Kolleksjonen er basert på feminine plagg med edge, der hvert plagg kan styles både sammen og hver for seg.  De kommer med de nyeste trendene hver måned. Her er det garantert alltid noe å glede seg til.

Norr har en visjon om å designe klær til den motebevisste kvinnen som tør å skille seg ut. Hun er opptatt av detaljer og kvalitet. De er inspirert av gatemote og er tidlig ute med det aller siste. Merket skal balansere mellom ytterkant high fashion og kommersielt stil – denne balansen klarer Norr med glans.

Her finner du klær du fort blir glad i – dette er klær som garantert blir en favoritt i garderoben.

Vide bukser er stort i motebildet nå og denne buksen er helt perfekt. Den er klassis men har samtidig et kult snitt. Den er fin til hverdag, jobb eller pynt den opp til fest.

NORR marineblå bukse, stilig dressbukse til dame.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “NORR marineblå bukse Jada ”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.