Y.A.S grønn bluse Yasbonita

Se mer fra Y.A.S

kr 550.00

Grønn bluse fra YAS. Lett og fin bluse som har ton-i-ton striper. Blusen har rund hals skjulte knapper i front. Den har feminine volanger nederst på armene. Blusen er vanlig i størrelsen.

Kvalitet: 100% polyester.

Nullstill
  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 26014402-GRØNN Kategorier: , ,

Beskrivelse

Grønn bluse fra YAS

Grønn bluse fra YAS. Lekker tynn og lett bluse med rund hals og lange armer. Blusen har ton-i-ton striper og litt blank i kvaliteten. Den har skjult knappestolpe og bred kant med volanger nederst på armene. Blusen er like fin til jeans som til penbukser, her er det bare å lage sin egen stil.

Blusen er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Yasbonita blouse
  • Varenummer: 26014402
  • Farge: Botanical green – grønn
  • Kvaliltet: 100% polyester
  • Vaskes i maskin på 30 g – ikke bruk tørketrommel

Se alle våre overdeler her!

Se alt fra YAS her!

Størrelsesguide!

Om YAS:

Y.A.S er et nytt og fint merk, de er tidlig ute med alt innen moter og trender. Yas har en feminin og fin stil, her finner du bl.a fine bluser og kjoler som er like fine til jobb og hverdag som til party og fest.  Yas har bukser, gensere, cardigan, jakker og kåper – alt med det lille ekstra som gjør at det skiller seg litt ut, og det liker vi!  Klærne fraYas har god pris, så her kan du følge moten til en rimelig penge! YAS leverer nyheter hver uke.

Y.A.S – your apparel & style. Det er et dansk merke, det ble etablert i  2013 og som er en del av BESTSELLER-familiens mange merker. Dette merket har blitt veldig godt mottatt av butikker og kunder.

Gjennom alle kolleksjonene  tilbyr de alt fra «everyday-wear», klær for jobb eller hvis man skal i selskap. De har spennende produkter, klær som for blir en favoritt i garderoben. Visjon til Y.A.S. er å presentere kvalitet og fasjonable klær til alle kvinner som ønsker å være unike og individuelle i sin stil. Med det store produktsortiment,  kan merket  støtte den moderne livsstil og imøtekomme kravene til den bevisste kvinne.

Grønn bluse fra YAS, bluse med volanger nederst på armene.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Y.A.S grønn bluse Yasbonita”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *