Y.A.S hvit bluse med blonder

Se mer fra Y.A.S

kr 500.00

Off white bluse fra YAS. Lekker bluse som har strikk og engelsk blonde nederst på armene. Blusen har v-hals med knapper i front. Den har god vidde og er vanlig lang.

Blusen er vanlig i størrelsen.

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

Nullstill
  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 26013585-Off white Kategorier: , ,

Beskrivelse

Hvit bluse med blonder

Hvit bluse med blonder fra Yas. Lekker off white bluse som har søt avslutning på armene. Den har bred stikk med en søt stor blondekant i engelsk blonde. Blusen har har v-hals og er rett i modellen. Blusen har et romantisk uttrykk, røff den gjerne opp til tøffe jeans. Anvendelig bluse som kan styles og brukes på mange måter.

Blusen er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Charis top/bluse
  • Varenummer: 26013585
  • Farge: Off white
  • Kvalitet: 100% bomull
  • Vaskes på 40 g finvask – ikke bruk tørketrommel

Se alt fra YAS her!

Se vårt utvalg av overdeler her

 

Størrelsesguide!

Hvit bluse med blonder

Om Y.A.S:

Y.A.S – et nytt og spennende merke. De er tidlig ute med alt innen moter og trender. Yas har en feminin og kul stil. Fra merket finner du bl.a fine bluser og kjoler som er like fine til jobb og hverdag som til party og fest. Yas har stort utvalg, her finner du  bukser, gensere, cardigan, jakker og kåper – alt med det lille ekstra som gjør at det skiller seg litt ut, og det liker vi!  Klærne fra Yas har god pris, så her kan du følge moten til en rimelig penge! De leverer nyheter hver uke.

Gjennom alle kolleksjonene tilbyr YAS alt fra «everyday-wear» til klær for jobb eller hvis man skal i pynte seg opp til fest. De har spennende styles, klær som for blir en favoritt i garderoben. Visjon til Y.A.S. er å presentere kvalitet og fasjonable klær til alle kvinner som ønsker å være unike og individuelle i sin stil. Med det store produktsortiment, kan merket støtte den moderne livsstil og imøtekomme kravene til den bevisste kvinnen.

Lekker bluse i bohemsk look! Bruk den til røffe buker eller skjørt for å lage en kul stil! Denne blusen kan fort bli en favoritt i garderoben.

Hvit bluse med blonder fra Y.A.S.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Y.A.S hvit bluse med blonder”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *