Vila grønn semsket skinnjakke

Se mer fra Vila

Grønn semsket skinnjakke fra Vila. Tøff jakke i kort bikermodell. Jakken har mange fine detaljer og glidelåser. Den er fin å bruke til alt fra jeans til utenpå kjoler eller til skjørt.

Den er vanlig i størrelsen, man kanskje ikke alt for vid i armene og over ryggen. Den skal sitte smalt på!

Kvalitet: 100% semsket svineskinn.

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Varenummer: 14051330-Dark Olive Kategorier: ,

Beskrivelse

Vila grønn skinnjakke

Vila grønn skinnjakke, olivengrønn jakke i semsket 100% skinn. Jakken er i tøff kort bikermodell. Den har mange fine detaljer og blanke glidelåser. Denne fargen ser sjelden å se på skinnjakker = veldig fin. Anvendelig jakke, til bukser og jeans, eller til kjoler og skjørt.

Jakken er vanlig i størrelsen, men den er nok ikke alt for stor over armene/ryggen. Det er en smal og ettersittende modell!

  • Varenavn: Jolly suede jacket
  • Varenummer: 14051330
  • Farge: Dark olive – olivengrønn
  • Kvalitet: 100% semsket skinn
  • Jakken må renses

Størrelsesguide!

Se alt fra Vila her!

Se vårt utvalg i jakker her!

Vila har stort utvalg og gode produkter og de er tidlig ute med å fange opp moter og trender. De leverer gode plagg til fin og rimelig pris. Her finner du alltid nyheter som frister.

Vila er tett på trendene og leverer raskt i sesongen når det dukker opp en trend som alle «skal ha!» Her får du alt innen siste mote til en veldig god pris, god kvalitet og god passform.

Om Vila:

Vila har store og varierte kolleksjoner og merket kommer med spennende nyheter hver uke. Merket er tidlig ute med det siste nye. Er det noe der ute som er «MÅ HA NÅ!» så går det ikke lang tid før de har det i produksjon og at det er ute i butikkene. De har en infrastruktur som fungerer glimrende!

Vila er gode på både penklær og klær til hverdag og jogg –  og da til gode priser. Topper, jumpsuit, skjørt og bluser, der noe du alltid finner god utvalg i fra Vila. Kjolene fra Vila er kjent for god passform og god kvalitet, og det er jo noe vi damene settet pris på!

Klær til hverdag og jobb er merket sitt satsningsområde .- her skal det være godt utvalg, enkle plagg med en liten tvist, og da til gode priser.

Vila grønn skinnjakke.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Vila grønn semsket skinnjakke ”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *