Vila marineblå vårjakke

Se mer fra Vila

kr 700.00

Marineblå vårjakke fra Vila. Jakken er i lett og fin kvalitet og er ufròret. Den har lommer i sidene og knyting i livet. Dette er en kåpe/jakke og har stilig kappe bak! Jakken rekker til litt over knærne og er litt lengre bak.

Kvalitet: 90% viskose og 10% polyester.

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

Nullstill
  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 14051814-Total Eclipse Kategorier: , ,

Beskrivelse

Vila mørkeblå vårjakke

Vila mørkeblå vårjakke til dame. Klassisk og fin lang parkas. Kåpen er ufòret og har knyting i livet. Dette gir den en feminin og fin passform. Dette er både en jakke og kåpe, den er lett og fin i kvaliteten. Bruk den i overgangen mellom sesongene, til både hverdag og til pent.

Jakken er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Anina jakke
  • Varenummer: 14051814
  • Farge: Total eclipse – marineblå
  • Kvalitet: 90% viskose og 10% polyester
  • Vaskes på finvask i maskin, ikke bruk tørketrommel

Størrelsesguide!

Se alt fra Vila her!

Se vårt utvalg i jakker her!

Om Vila:

Vila har store og varierte kolleksjoner og merket kommer med spennende nyheter hver uke. Merket er tidlig ute med det siste nye. Er det noe der ute som er «MÅ HA NÅ!» så går det ikke lang tid før de har det i produksjon og at det er ute i butikkene. De har en infrastruktur som fungerer glimrende!

Vila er gode på både penklær og klær til hverdag og jogg –  og da til gode priser. Topper, jumpsuit, skjørt og bluser, der noe du alltid finner god utvalg i fra Vila. Kjolene fra Vila er kjent for god passform og god kvalitet, og det er jo noe vi damene settet pris på!

Klær til hverdag og jobb er merket sitt satsningsområde .- her skal det være godt utvalg, enkle plagg med en liten tvist, og da til gode priser.

En klassisk vårjakke blir fort en favoritt i garderoben – en mørke blå jakke passer til så og si alt og alle anledninger. Denne har god lengde, det er både en jakke, parkas og kåpe. Kvaliteten er lett og fin og den skrukker minimalt – denne kan man fint sitte i bilen med uten føle seg som en “skrukkefille!” Vila har alltid gode ytterjakke til fin pris og god kvalitet.

Vila mørkeblå vårjakke

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Vila marineblå vårjakke ”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *