På salg!

Co`couture denimbukse Ankle Cut Denzel

Se mer fra Co`couture

kr 1,000.00 kr 599.00

Knalltøff denimbukse fra Co`couture: Denzel Ankle Cut. Buksen har stilig detalj nederst, den er “kuttet” med råkanter. Buksen har vanlig høyde på livet og den stopper litt over ankelen. Kvalitet: 98% bomull og 2% elastan.

Nullstill
  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 71472-Denim Kategorier: , ,

Beskrivelse

Olabukse med råkanter

Olabukse med råkanter nederst. Stilig smal jeans som er kuttet “skjeft” nederst! Buksen rekker til ankelen og har en liten sleng – boot cut! Høyden på livet er “vanlig” og den har jeanslommer bak, den har også noen kule rifter i stoffet. Denimbuksen har bare litt stretch, noe som gjør at den sitter god på og faktisk “holder inn litt!”

Stilig jeans som kan pyntes opp og ned – til hverdag eller litt halvpent.

Buksen er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Denzel Cut Ankle
  • Varenummer: 71472
  • Farge: denim – blå
  • Kvalitet: 98% bomull og 2% elastan
  • Vakes på 40 g i maskin, ikke bruk tørkertommel

Se alt fra Co`couture her!

Se vår utvalg av bukser her!

Om Co`coutureCocouture er et nytt, dansk designmerke som ble grunnlagt i 2015. De leverer lekre plagg i en oppdatert look til sine kunder – plagg med en mix av fashion, lekre detaljer og fine kvaliteter til alle damer som vil følge moten og samtidig fastholde et unikt uttrykk.

Som navnet forteller er de ’Parisiennes’ i hjertet. Det mener Cocouture, de fleste kvinner er. Derfor blander deres kolleksjoner nordisk enkelhet med et sensuelt streif av French chic.

Vi har stor og variert utvalg av bukser. Denne sesongens trend er vide og rette bukser, eller bukser i ankellende med sleng,  slik som denne! Det er lenge siden det har vært i moteblidet og vi liker virkelig den nye stilen! De vide buksene har ofte høyt liv og kan styles på mange måter. Bruk gjerne en stor genser til som du halvveis har oppe i bukse! Sett til sneakers, så har du en kul og stilig look! Buksene passer også perfekt til fest – med en lekker topp til!

Olabukse med råkanter fra Co`couture. Stilig smal bukse med fine detaljer som skiller seg litt ut. Bruk den f.eks med en hvit skjorte og høye heler = veldig stilig:)

 

Tilleggsinformasjon

Size

, , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Co`couture denimbukse Ankle Cut Denzel”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *