På salg!

Line of Oslo sort lingenser Hawn

Se mer fra Line of Oslo

kr 800.00 kr 499.00

Sort t-skjorte i lin og bomull. Stilig topp som har rund hals og åpning ved skuldrene. Den er løs og ledig og lett og fin i kvaliteten.

Genseren er vanlig mot litt stor i størrelsen. Kvalitet: 50% lin og 50% bomull.

For mere informasjon, se lang beskrivelse under!

Nullstill
  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 191-1490010-Black Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Line of Oslo sort t-skjorte

Line of Oslo sort t-skjorte i lin og bomull. Stilig topp som har rund hals og åpning, hull på skuldrene. Toppen er i lett og fin kvalitet som er behagelig mot kroppen. T-skjorten er fin til alt fra jeans og bukser og skjørt eller shorts.

T-skjorten er vanlig mot litt god i størrelsen.

Størrelsesguide!

  • Varenavn: Hawn t-skjorte
  • Varenummer: 191-1490010
  • Farge: black – sort
  • Kvalitet: 50% lin og 50% bomull
  • Vaskes i maskin på 30 g finvask – ikke bruk tørketrommel

Se alt fra Line of Oslo her!

Se vårt utvalg i overdeler her!

Om Line of Oslo:

Line of Oslo er et norsk merke, designet av Line Varner. Visjonen til Line of Oslo er: ”Feel good every day” og uttrykker en preppy hippie stil, for kvinner i alle aldre, med fokus på gode og komfortable kvaliteter. Her finner du gode og stilige plagg med det lille ekstra! Line of Oslo leverer alt fra jeans, kjoler og skjørt til strikk, t-skjorter, jakker og gensere.

Stilen er litt bohemsk, laidback og kul! Plaggene kan mikses sammen til en spennende og personlig stil, noe vi damer elsker! Alltid masse nytt og spennende hver sesong.

I tillegg til at merket har klær som vi bare MÅ HA, kan de tilby alt en garderobe trenger. De har klær som du enkelt kan kle seg opp og ned, uansett høyde, passform og størrelsen.

Line of Oslo leker med kombinasjoner. Plaggene kan kanskje i utgangspunktet se enkle ut, men med rett styling kan du lange deg en kul stil. Det er de dette merket ønsker å få frem, styling og kombinasjoner er viktig. Med er godt baseplagg i god kvalitet, har du mange antrekk med rett tilbehør. Da tenker vi på belter, sko, smykker, hodeplagg o.s.v Bruk f.eks en lang genser både som genser og kjole, til boots, til sneakers, med eller uten skinnjakke..

Line of Oslo sort t-skjorte med hull på skuldrene!

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Line of Oslo sort lingenser Hawn”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *