Y.A.S sort blazerkjole

Se mer fra Y.A.S

Stilig sort blazerkjole med store gullknapper. Dette er en kort kjole, men den er også stilig som en lang blazer over smale bukser. Den er dobbeltspent og har store gullknapper.

Den er vanlig i størrelsen. Kvalitet: 100% polyester.

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Varenummer: 26012341-Black Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Blazerkjole fra YAS

Blazerkjole fra YAS, lang sort blazer som en en kort kjole! Den er i stilig brokade, den er dobbeltspent og lukkes med store gullknapper. Kjolen har dyp utringning og har blank sateng i slaget. Kjolen er også fin som en lang dressjakke over smale bukser. Som kjole så skiller denne seg litt ut – nytt og spennende og utrolig stilig!

Kjolen er kort, den er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Yasplair blazer dress
  • Varenummer: 26012341
  • Farge: black – sort
  • Kvalitet: 100% polyester
  • Vaskes i maskin på 30 g finvask – ikke bruk tørketrommel

Se alt fra YAS her!

Se vårt utvalg i kjoler her!

Størrelsesguide!

Om YAS:

Y.A.S er et nytt og spennende merke som er tidlig ute med alt innen moter og trender. Yas har en feminin og fin stil, her finner du bl.a fine bluser og kjoler som er like fine til jobb og hverdag som til party og fest.  Yas har bukser, gensere, cardigan, jakker og kåper – alt med det lille ekstra som gjør at det skiller seg litt ut, der er noe vi liker! Klærne fraYas har god og rimelig pris, så her kan du følge moten til en rimelig penge!

Y.A.S – your apparel & style. Det er et dansk merke, det ble etablert i  2013 og som er en del av BESTSELLER-familiens mange merker. Dette merket har blitt veldig godt mottatt av butikker og kunder.

Gjennom alle kolleksjonene tilbyr de alt fra «everyday-wear», klær for jobb, hverdag eller hvis man skal i selskap. De har spennende produkter, klær som for blir en favoritt i garderoben. Visjon til Y.A.S. er å presentere kvalitet og fasjonable klær til alle kvinner som ønsker å være unike og individuelle i sin stil. Med det store produktsortiment,  kan merket  støtte den moderne livsstil og imøtekomme kravene til den bevisste kvinnen.

Blazerkjole fra YAS, sort kort kjole som også kan brukes som en langt dressjakke!

 

Tilleggsinformasjon

Size

, , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Y.A.S sort blazerkjole ”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *