Y.A.S sort genser med glitter

Se mer fra Y.A.S

Sort strikkegenser fra YAS med lurex og glitter. Stilig strikkegenser med halvhøy hals og vide armer. Genseren er litt kort i modellen – ekstra fin til bukse og skjørt med høyt liv. Kvalitet:

  • 60% polyester, 25% polyakryl, 15% metallikse fibre

Dette produktet er for tiden utsolgt og utilgjengelig.

Varenummer: 26012468-Black Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Sort genser med glitter

Sort genser med glitter fra YAS. Trendy genser i glattstrikket kvalitet med store masker. Den har halvhøy hals og er kort og vid i modellen. Genseren har kule vide ballongarmer med bred mansjett nederst. Den er strikket med lurex/sølvtråder og har et fin blankt uttrykk! Denne er ekstra fin å bruke over bukser og skjørt med høyt liv. Style den til skinnbukser og jeans eller til pene skjørt eller dressbukser. Dette er en genser som kan pyntes opp og ned.

Genseren er vanlig i størrelsen, skal være kort og vid

  • Varenavn: Yasaluna knit pullover
  • Varenummer: 26012468
  • Farge: black – sort med sølvglitter
  • Kvalitet: 60% polyester, 25% polyakryl, 15% metallikse fibre
  • Vaskes på 30 g finvask i maskin, ikke bruk tørketrommel

Se alt fra YAS her!

Se vårt utvalg i overdeler her!

Størrelsesguide!

Om YAS:

Y.A.S – et nytt og spennende merke som er tidlig ute med moter og trender. Yas har en feminin og fin stil, her finner du bl.a fine bluser og kjoler som er like fine til jobb og hverdag som til party og fest.  Yas har bukser, gensere, cardigan, jakker og kåper – alt med det lille ekstra som gjør at det skiller seg litt ut, og det liker vi!  Klærne fraYas har god pris, så her kan du følge moten til en rimelig penge! Nyheter hver uke.

Y.A.S – your apparel & style. Det er et dansk merke, det ble etablert i  2013 og som er en del av BESTSELLER-familiens mange merker.

Gjennom alle kolleksjonene  tilbyr de alt fra «everyday-wear» til klær for jobb eller hvis man skal i selskap. De har spennende styles, klær som for blir en favoritt i garderoben. Visjon til Y.A.S. er å presentere kvalitet og fasjonable klær til alle kvinner som ønsker å være unike og individuelle i sin stil. Med det store produktsortiment,  kan merket  støtte den moderne livsstil og imøtekomme kravene til den bevisste kvinne.

Sort genser med glitter.

 

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Y.A.S sort genser med glitter”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *