På salg!

Y.A.S turkisblå bukse i velur Yascirira

Se mer fra Y.A.S

kr 500.00 kr 349.00

Turkisblå bukse i myk velur. Stilig bukse som har ton-i-ton bølgemønster. Den har strikk bak i midjen og lommer i sidene. Buksen har ankellende, den er fin til både hverdag og fest. Kvalitet: 92% polyester og 8% elastan.

Nullstill
  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 26013447-Turkis Kategorier: , ,

Beskrivelse

Turkis bukse i velur

Turkis bukse i velur. Turkisblå bukse som har fin skinnende ton-i-ton “bølgemønster!” Buksen har lommer i sidene og strikk i livet bak. Den er cropped i lengden, rekket til ankelen. Litt løs passform og myk og behagelig å ha på! Buksen kan pyntes opp og ned, dette er alt fra en penbukse til en kosebukse – er er det bare å lage sin egen stil.

Buksen er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Yascirira bukse
  • Varenummer: 26013447
  • Farge: Mykomos blue – turkis blå
  • Kvalitet: 92% polyester og 8% elastan.
  • Vaskes i maskin på 30 g finvask, ikke bruk tørketrommel

Se alt fra YAS her!

Se vårt utvalg i bukser her!

Størrelsesguide!

Om YAS:

Y.A.S er et nytt og spennende merke som er tidlig ute med alt innen moter og trender. Yas har en feminin og stil, du finner bl.a fine bluser og kjoler som er like fine til jobb og hverdag som til party og fest.  Yas har bukser, kjoler, gensere, cardigan, jakker og kåper – alt med det lille ekstra som gjør at det skiller seg litt ut, og det liker vi!  Klærne fraYas har god og rimelig pris, så her kan du følge moten til en rimelig penge!

Y.A.S – your apparel & style. Det er et dansk merke, det ble grunnlagt i  2013 og som er en del av BESTSELLER-familiens mange merker. Dette merket har blitt veldig godt mottatt av butikker og kunder.

Gjennom alle kolleksjonene  tilbyr de alt fra «everyday-wear», klær for jobb eller hvis man skal i selskap. De har spennende produkter, klær som for blir en favoritt i garderoben. Visjon til Y.A.S. er å presentere kvalitet og fasjonable klær til alle kvinner som ønsker å være unike og individuelle i sin stil. Med det store produktsortiment,  kan merket  støtte den moderne livsstil og imøtekomme kravene til den bevisste kvinne.

Turkis bukse i velur, blå bukse fra YAS. 

 

Tilleggsinformasjon

Size

, , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Y.A.S turkisblå bukse i velur Yascirira”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *