Y.A.S sort blazer med striper Mardy

Se mer fra Y.A.S

kr 550.00

Sort blazer i lett of fin kvalitet. Jakken er i lett og fin kvalitet og den har belte til å knyte i midjen. Jakken har 7/8-dels legde på armene som har volangkant. Stilig jakke til å ha til f.eks jeans med en tøff topp under.

Kvalitet: 100% polyester.

Jakken er vanlig i størrelsen.

Nullstill
  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 26014405-Black Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Sort blazer

Sort blazer til dame fra YAS. Lett og fin dressjakke, cardigan med belte som kan knytes i midjen. Jakken har brede striper ton i ton i litt blank kvalitet. Den har 7/8-dels lengde på armene med en bred volangkant. Stilig jakke som fint erstatter en klassisk cardigan. Bruk den til f.eks jeans eller skinnbukser med en fin topp under.

Jakken er vanlig i størrelsen, den har ikke stretch i armene!

  • Varenavn: Mardy blazer
  • Varenummer: 26014405
  • Kvalitet: 100% polyester
  • Farge: sort – svart
  • Vaskes i maskin på 30 g finvask, ikke bruk tørketrommel

Se alt fra YAS her!

Se vårt utvalg i blazer her!

Størrelsesguide!

Sort blazer.

Om YAS:

Y.A.S er et nytt merke som er tidlig ute med alt innen trender og mote. Yas har en feminin og tøff stil, her finner du bl.a fine bluser og kjoler som er like fine til jobb og hverdag som til party og fest.  Yas har bukser, gensere, cardigan, jakker og kåper – alt med det lille ekstra som gjør at det skiller seg litt ut, og det er noe som mange av oss liker!  Klærne fra Yas har gode priser, så her kan du følge moten til en rimelig penge! YAS kommer med spennende nyheter hver uke.

Y.A.S – your apparel & style. Det er et dansk merke, det ble etablert i  2013 og som er en del av BESTSELLER-familiens mange merker. Dette merket har blitt veldig godt mottatt av butikker og kunder.

Gjennom alle kolleksjonene  tilbyr de alt fra «everyday-wear», klær for jobb eller hvis man skal i selskap. De har spennende produkter, klær som for blir en favoritt i garderoben. Visjon til Y.A.S. er å presentere kvalitet og fasjonable klær til alle kvinner som ønsker å være unike og individuelle i sin stil. Med det store produktsortiment,  kan merket  støtte den moderne livsstil og imøtekomme kravene til den bevisste kvinne.

Sort blazer fra YAS, lett og fin dressjakke/cardigan til dame.

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Y.A.S sort blazer med striper Mardy”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *