Second Female sort skinnbelte Lotta

Se mer fra Second Female

kr 700.00

Sort skinnbelte fra Second Female. Beltet er 130 cm langt og endene er til å tre inn i hverandre. Dette er et belte som skal brukes løst utenpå kjoler, lange gensere eller f.eks yttertøy.

Beltet er i 100% skinn.

2 på lager

  • Fri frakt over 400,-
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 52079-Black Kategorier: , ,

Beskrivelse

Second Female skinnbelte

Second Female skinnbelte til dame. Sort langt belte hvor endene er til å tre inn i hverandre. Det er 130 cm langt og 1,5 cm i bredden. Beltet er ment som et pyntebelte løst i midjen over f.eks kjoler, lange genseren eller på yttertøy.

  • Varenavn: Lotta skinnbelte
  • Varenummer: 52079
  • Farge: black – sort
  • Kvalitet: 100% skinn

Se alt fra Second Female her!

Second Female er et merket med feminine, moteriktige og kommersielle plagg og tilbehør. Det har sofistikert og internasjonal stil,  Second Female er godt likt av mange og plaggene blir for en favoritt i garderoben! Gode plagg til god kvalitet og passform.

Second Female leverer seks kolleksjoner i året og de kommer med ekspressvarer når det er noe der ute som alle «skal ha! Vi har hatt dette merket i butikken siden oppstart og det er fordi de alltid leverer det kundene vil ha, både i snitt, farger og kvaliteter. Merket har en klassisk stil, men er absolutt ikke kjedelig. Det er sofistikert og spennende på samme tid. Blusene er bare helt fantastiske, her er det stor og variert utvalg, både til en litt pyntet hverdag eller til fest. De er også kjent for fantastisk ullkvalitet: Brook knit!

Second Female ble etablert i Købehavn i 2000. Visjonen og målet var å lage mote til sofistikerte og feminine kvinner i alle aldre, for her er er det stil som gjelder. Klærne skal være lette å bruke og raffinert i stil og uttrykk. Det skal understreke de skandinaviske verdiene av unastrengt luksus og funksjonalitet. De lager kolleksjoner på sesongenes MÅ HA-elementer. Signaturen til merket er silhuetter som inkluderer feminine bluser, hverdagskjoler og flotte strikkeprodukter.

Er smalt løst belte styler opp et antrekk. Det er utrolig fin utenpå f.eks på lange enkle hverdagkjoler – det skal ikke så mye til før et enkel kjole blir spennende og annerledes.

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Second Female sort skinnbelte Lotta ”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.