Y.A.S sort kjole med med lange armer

Se mer fra Y.A.S

kr 550.00

Svart halvlang hverdagskjole fra YAS. Fin og enkel kjole som har brune knapper i front, lange armer og splitt i sidene. Kjolen har lommer i siden og er fin kvalitet som ikke skrukker! Kjolen er vanlig i størrelsen.

Kvalitet: 98% polyester og 2% elastan.

Nullstill
  • Fri frakt
  • 30 dager åpent kjøp
Varenummer: 26014623-Black Kategorier: ,

Beskrivelse

Kjole med lange armer

Kjole med lange armer fra Y.A.S. Enkel og fin svart kjole som har lommer i sidene. Kjolen har skjortekrage og brune knapper hele veien i front. Lengden på kjolen er til under knærne, den har splitt i begge sider og er i fin kvalitet som er elastisk og ikke skrukker. Super kjole å bruke til hverdag, til halvpent eller til jobb. Style den med f.eks joggesko eller ankelstøvletter. Anvendelig kjole til mange anledninger, lettstelt og fin.

Kjolen er vanlig i størrelsen.

  • Varenavn: Yastina ls dress
  • Varenummer: 26014623
  • Farge: sort
  • Kvalitet: 98% polyester og 2% elastan.
  • Vaskes i maskin på 40 g – ikke bruk tørketrommel

Se vårt utvalg i kjoler her!

Se alt fra YAS her!

Størrelsesguide!

Y.A.S er et nytt merke som er tidlig ute med alt innen trender og mote. Yas har en feminin og tøff stil, her finner du bl.a fine bluser og kjoler som er like fine til jobb og hverdag som til party og fest.  Yas har bukser, gensere, cardigan, jakker og kåper – alt med det lille ekstra som gjør at det skiller seg litt ut, og det er noe som mange av oss liker!  Klærne fra Yas har gode priser, så her kan du følge moten til en rimelig penge! YAS kommer med nyheter hver uke.

Y.A.S – your apparel & style. Det er et dansk merke, det ble etablert i  2013 og som er en del av BESTSELLER-familiens mange merker. Dette merket har blitt veldig godt mottatt av butikker og kunder.

Gjennom alle kolleksjonene  tilbyr de alt fra «everyday-wear», klær for jobb eller hvis man skal i selskap. De har spennende produkter, klær som for blir en favoritt i garderoben. Visjon til Y.A.S. er å presentere kvalitet og fasjonable klær til alle kvinner som ønsker å være unike og individuelle i sin stil. Med det store produktsortiment,  kan merket  støtte den moderne livsstil og imøtekomme kravene til den bevisste kvinne.

Kjole med lange armer, sort kjole med lange armer og lommer i sidene.

 

Tilleggsinformasjon

Size

, , , , , , , , ,

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Y.A.S sort kjole med med lange armer”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *