Name It sommerklær til gode priser

Name It sommerklær til gode priser

Tiden er inne for å tenker sommerklær. Name It har gjennom årene blitt en kjent og kjært merke for mange småbarnsforeldre. Fra Name It finner du gode produkter med god kvalitet og ikke minst til en god pris. Name It er kjent for å ha gode plagg med stilige design. Her finner du klær til de aller minste og opp til de større barna. Med en masse herlig print er disse klærne like morsomme for foreldrene som de er for barna. Du finner alle sommerklær til jente her! Alle sommerklær til gutt finner du her!

Sommerklær med Disneyprint

Man kan ikke annet enn å elske Disney. Name It har nå kommet med nydelig Disney print på sin sommerkolleksjon. Blant de nydelige sommerklærne finner du shortser, rompere og body med den søte kaninen Trampe fra Bambi. I tillegg til det fine Trampe printet er klærne dekket av nydelig blomsterprint og sommerfugler.

Det er ikke bare Trampe som kan nyte å være design på årets sommerklær. Løvenes konge er også et populært print. Vi har fått inn stilige shortser og bodyer med dette tøffe jungeltema.

Gode klær til god pris

Name it sommerklær

Fra Name It har vi alltid et godt utvalg. Dette er merket vi selger mest av og vet at dette er klær av både høy kvalitet og komfort. Name It kan enkelt anbefales som barnehagetøy. Og da passer det ekstra bra at dette er plagg som er komfortable.

Deilige shortser i myk bomull og kortermede bodyer. Mange av plaggene er laget i økologisk bomull, noe som er godt for både miljøet og barnet ditt. Dette er dermed plagg som kan brukes med god samvittighet da du vet at dette er laget på en bærekraftig og miljøvennlig måte.

I varme temperaturer er det deilig med lette og ledige klær. Disse shortsene er utrolig myke og lette. Her kan du finne både ensfargede eller med print.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *