Smykker

Smykker til dame, armbånd, kjeder og øredobber. Merker som Pieces, Ettika og Zuzanna G. Her finner du tilbehøret som kan heve listen på antrekket ditt.

Viser 1–12 av 68 resultater

Viser 1–12 av 68 resultater

Løft antrekket

Lite kan løfte et antrekk på samme måte som et lekkert tilbehør. En par stilige øredobber eller et kraftfullt smykke – løfter antrekket fra basic til super trendy.

Noen ganger er det ikke mer som skal til enn et par øredobber eller et lekkert smykke for å heve antrekket ditt fra null til ti. Følg og skap din egen stil. Lek den med anheng, farger og ulike materialer. Smykker er en lekker og enkel måte å vise frem din personlighet.

I moteverden elsker vi smykker. Med et smykke eller et par øredobber kan du få den lille – eller store – personlige preget på antrekket ditt. Her kan du løfte outfiten til nye høyder. Nå om dager ser vi alt fra statement smykker, oversized chokers og diamanter å se på catwalken. Da gjelder det bare for deg å finne det som matcher din look.

Perler kan være god idè for deg mener at «det enkle er ofte det beste». Perler er ikke lenger forbeholdt bestemødre, men noe som nå brukes av alle aldre og kombineres med et hav av stiler. Perler må ikke lenger brukes sammen med sukkersøte blondekjoler, men kan godt kombineres med en litt røffere skinnjakke.

Hull i ørene? Ja, da er det kanskje supert at mange hull i ørene er trendy akkurat nå. Her kan du mikse og matche øredobber etter eget ønske. Bruk hengende sammen med perler. Ulik størrelser er med på å gi en kul kontrast.

Er du en «more is more» – type? Da bør du se etter store smykker. Lag-på-lag kjeder, lenkesykker og store armbånd. Her skal du gjerne bruke store armbånd utenpå gensere som har lange ermer.

Du kan også bruke store ringer for å gi antrekket det lille ekstra. Og da gjerne flere på en finger.