Luer og votter

Luer og votter til jenter, fra nyfødt og opp til størrelse 12 år. Her finner du solhatter, luer i ull og bomull, uttvotter, polvotter og sokker. Fra kjente merker som Name It, Reima, Joha og Memini.

Viser 1–12 av 73 resultater

Viser 1–12 av 73 resultater

Pannebånd, vårluer og vinterluer

For de små er det som regel greit å ha noe på ørene ettersom hvilken årstid vi er i. En lue i bomull, et pannebånd eller en lue i ull. Hos oss vil du finne et bredt utvalg pannebånd, alle typer luer, ørevarmere, solhatter og bøttehatter. Merker som Reima, Name It og Memini er noen av det du finner i nettbutikken.

Når vårvarmen setter inn er det lett å la seg lure. Kaldt trekk på ører og nakke er ikke behagelig for barnet, og heller ikke særlig lurt. Store deler av kroppens varmetap skjer gjennom hodet. En lue vil derfor hjelpe å isolere varmen og holde ørene varme. Vinterluen begynner kanskje å bli for varm? Da kan det være lurt å ha et lager av luer i ulik tykkelse. Kanskje et pannebånd fungerer godt nå.

De aller minste barne, de som ligger i vogn, må også ha ørene dekket. Fra merket Name It vil du finne nydelige babyluer i alle tykkelser.

Vintervotter og tynnere votter

Standard for alle barn på vinteren er votter. Hos Mio Trend vil du finne gode votter med nydelig design fra blant andre Wheat, Reima og Name It. Her er det godt utvalg i farger, typer og mønstre.

Selv om vintervottene kanskje er blitt for varme, er ikke vottesesongen over enda. Når det nærmer seg vår lønner det seg å bytte til litt tynnere votter. Vi anbefaler å tilpasse etter temperatur og vær. Her er vanter et godt alternativ. Er det litt kaldt og klissvått? Ja, da er ullvanter med regnvotter over supert.

Det kan være lurt å legge votter på de aller minste som ligger i vogn også. Name It har nydelige og tynne votter som er perfekt til de aller minste. Her er det flere farger å velge mellom.

 

Reima, Wheat, Name It og Joha er alle gode på luer og votter. Hos oss finner du et bredt utvalg.