Overdeler

Stort utvalg i overdeler. Her finner du gensere, bluser og skjorter og cardigans. Topper, t-skjorter, blazer, caper og kimono. Merker som Part Two, Ruth & Circle, Y.A.S, Love & Divine, Second Female, Line of Oslo, Rue de FemmeCo`couture, Vila, Educe og Pieces. Klikk deg inn på kategorien for å se utvalget.

Stort og variert utvalg av overdeler til dame. Let blant alle våre flotte t-skjorter, bluser, skjorter, jakker, blazere og gensere og finn din favoritt.

Stort og godt utvalg i overdeler

Denne kategorien er stor. Det finnes ikke lite overdel til damene. Her vil du finne gode merker som Co`couture, Rue de Femme, Vila, Line of Oslo og Y.A.S.. Du finner bluser, blazere, caper, kimonoer, t-skjorter, bluser og skjorter, topper og cardigans.

Vi har laget underkategorier til alle som er nevnt over. Det vil lettere kunne gi deg oversikt og finne det du er på utkikk etter. Du kan også bruke filtreringsknappen om du er på utkikk etter en spesielt merke.

Vil du ha en klassisk blazer som passer til alt? Kanskje en med ruter eller mønster? Da har vi det du trenger. Med godt over 50 forskjellige typer har du litt å velge mellom. Merker som Rue de Femme, Line of OsloY.A.SVila og Co`couture. Her kan du finne blazere med både kort og lang arm. Blazere til alle anledninger.

Er du heller i humøret for en bluse? Da har vi bluser med utringning, høy hals, mønster og ensfarget. Merker som Educe og Vila har flere typer. Her kan du finne blusen som passer din stil. Det finnes så mange muligheter det ute når du skal velge den rette blusen for deg. Kortermet, langermet, elegant eller kanskje sporty? En bluse kan passe alle årstider og sesonger. Kombiner en blomstertunika med et belte og du vil være klar for en sommerfest. Skal du på et intevju? Bruk en ensfarget bluse som da vil være nydelig til et blyantskjørt eller et par chinos.