Co`couture

Cocouture er et nytt og spennende merke med det «lille ekstra!» Røft og trendy design med et feminint uttrykk. Co`couture leverer alt fra kjoler, bukser, skjørt, topper og t-skjorter, alt i beste kvalitet og fint snitt. Fine print, mønstre og farger.

Størrelsesguide!

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

Om Cocouture:

Co’couture er et nytt dansk merke som ble  grunnlagt i 2015. De arbeider hardt for å lage tøffe og trendy klær til sin målgruppe – klær med en miks av detaljer og fine kvaliteter til alle dame som vil følge moten og samtidig ha et en unik stil.

Som navn forteller, er det ’Parisiennes’ i hjertet til designeren og det tror de at de fleste damer liker og er! Cocouture blander i  kollektionen nordisk enkelhet med et sensuelt streif  av «French chic!» Resultatet er perfekte silhuetter med øye for detaljer og det lille ekstra.

Når du bærer Co’couture, kan du nyte friheten til at uttrykke din personlige power gjennom feminin mote med iøynefallende effekter og materialer i høy kvalitet. Cocouture gir deg eleganse og kvalitet  til en overkommelig pris.

Co’Couture produserer årligt 6 forskellige kolleksjoner. Alle highlighter deres miks av skandinavisk minimalisme og fransk chic styling i de aktuelle trendene.  Cocouture er tidlig ute med å fang opp moter og trender som rører seg der ute. De tilbyr ekspress-kolleksjoner med aller siste av det aller nyeste vi bare MÅ HA!

Merket er kjent for de gode blusene sine: Doodle shirt. Disse er i feminin og fin passform, det kommer i et utall av farger og mønstre som passe inn i de forskjellige leveringene. Dette er bluser i viskose og de er fine til alt fra en litt pyntet hverdag, til jobb eller hvis man skal pynte seg til fest.

Utenom blusene, så er de også gode på t-skjorter, kjoler og skjørt. Alt med detaljer som skiller seg ut – derfor en favoritt i garderoben. Dette er klær man blir glad i!