Reima

Reima er funksjonelle barneklær til all slag vær, både sommer, høst, vinter og vår, til både gutter og jenter. Merket er kjent for de gode Reimatec-dressene, vindtette, vanntette og pustende. De har også stort utvalg i barnleuer, fleece og ulltøy. De har yttertøy, jakker, boblebukser og parkdresser. Kolleksjonen har klær til baby og opp til 12 år. Dette er produkter for de som setter kvalitet, funskjonalitet og passform høyt: Reima er det beste til barna!

Størrelsesguide klær!

Viser det ene resultatet

Viser det ene resultatet

Om Reima:

Reima har røtter hel tilbake til 1944, merket er fra Helsiki i Finland. På den tiden var det så og si ingen som lagte funksjonelt yttertøy tilpasset barn og barnas behov. Firmaet vokste og utviklingen gikk fort. På 60-tallet kom de med en revolusjon: tekstiler som var vannavvisende. På 70-tallet utvidet de utvalget, de lagde klær til større barn og til vokse og eksporterte til mange land. Siden har de vært ledende når det gjelder utvikling av nye materialer, design og funksjonalitet.

Reimas klær tåler lek og å bli grundig gransket. Økologi, sikkerhet og produktutvikling på høyt nivå inspirerer de hver dag. Bærekraftig betyr mye mer enn kun miljøvennlige materialer. I deres design, tar de hensyn til hele livssyklusen til et produkt, og gjennomgår kritisk alle aktiviteter til hele firmaet.

Reimas mål er å kunne tilby høyest mulig sikkerhetsstandard og mest mulig funksjonelle plagg. Plaggene skal være trygge å bruke og ha god funksjonalitet for aktive barn.

Reimaproduktennes  funksjon og brukervennlighet er testet av barn. Alt blir teste i laboratorium og de samarbeider også med finske barnehager om utendørstesting.

Hele tiden kommer de med nye produkter og er langt fremme på produktutvikling og kvalitet.

Vi kjenner kanskje alle til Reima tec? Dresser som er vanntette, vindtette og pustende – ofte en vinner i «Best i test!»

Vi kan anbefale Reima på det varmeste – er er det kvalitet i alle ledd.