Cardigan

Cardigan og strikkejakker i mange farger, lengde og fasonger. Fra bl.a Line of OsloSecond FemaleVilaRue de Femme og Co`couture. Ull og bomull, korte og lange. Godt og variert utvalg: sort, off white, marineblå, brun, rød og mange andre flotte farger.

Viser 1–12 av 26 resultater

Viser 1–12 av 26 resultater

En cardigan eller en strikkejakke er å finne i stort sett alle klesskap. Et plagg som kan bruke like godt vinter som sommer. Vi er vandt til varme dag og kjølige kvelden på sommeren. Hva passer vel bedre enn en cardigan eller en strikkejakke?

En lett jakke over sommerantrekket er et godt alternativ når det er litt kjølige kvelder. Utvalget blant strikkejakker og cardigans er mange. Går du for en strikkejakke over et antrekk kan du forandre hele looken. Elegant eller uformelt. Style det slik du selv ønsker.

Strikk er supertredy og fra merker som PepperY.A.SLevete Room og Line of Oslo vil du finne din nye favoritt. Strikketjakker kan komme i fint eller løst strikket, flettet eller med stilig mønster.

Cardigans og strikkejakker er tidløse plagg. Disse kommer i mange ulike modeller. Korte eller lange, print eller farger. Og du kan også få de med hette eller uten.

Strikkejakker og cardigans – tidløs og anvendelig!

Her finner det utallelige bruksområder og kun fantasien setter grenser. Plagg som du kan bruke like godt til hverdag som til fest. Anvend over en formell kjole eller et par stilige bukser. Det er ikke mye som skal til for å heve antrekket.

Kanskje du har funnet en favoritt? En cardigan trenger ikke kun fungere til et antrekk. Samme jakke kan brukes til en uformell / casual look med jeans og til den lille sorte kjolen.

Hos oss vil du finne et stort utvalg cardigans, strikkejakker og blazere. Vi tilbyr en rekke kjente merker av god kvalitet. Blant et hav av mønstre, design, farger, print eller tekst, snitt, utforming og passform ligger din nye favoritt. Du vil finne noe som passer akkurat det du ser etter. Her er det noe for enhver smak og stil.