Second Female

Second Female er merket med feminine, moteriktige og komersielle plagg. Sofistikert og internasjonalt design med Skandinavisk touch. Med 4 kolleksjoner hvert år, lager de alltid sine kolleksjoner med de nyeste trendene. Second Female er godt likt av mange og plaggene blir for en favoritt i garderoben! Second Female har godt utvalg i kjoler og skjørt, bluser, skjorter og gensere. Klær til både hverdag og fest!

Størrelsesguide!

Viser det ene resultatet

Viser det ene resultatet

Om Second Female:

Merket ble lansert i Købehavn i 2000. Visjonene er å lage mote til sofistikerte og feminine kvinner. Klærne skal være lette å bruke og raffinert i stil. Det skal understreke de skandinaviske verdiene av unastrengt luksus og funksjonalitet. De lager kolleksjoner på sesongenes MÅ HA-elementer. Signaturen til merket er silhuetter som inkluderer feminine bluser, hverdagskjoler og fasjonable stikkprodukter.

Merkets filosofi og mål, er å skape en relevant garderobe som lyser av komfort og selvtillit, til kvinner som ønsker å uttrykke sin personlige stil.

Second Female er kjent for strikkeprodukter i flott kvalitet. En gjenganger er Brook knit som er kjent blant mange kunder. Brook består av cardigan, gensere og kjoler i en fantastisk ullkvalitet. Dette har vært med hver sesong i mange år. De leveres i stadig nye farger og modeller og har blitt merkets singnaturprodukt. Leter du etter ull som ikke nupper og som holder passform vask etter vask, ja, da kan vi virkelig anbefale Brook.

Second Femle leverer seks kolleksjoner i året og kommer med ekspressvarer når det er noe der ute som alle «skal ha! Vi har hatt merket i butikken siden oppstart og det er fordi de alltid leverer det kundene vil ha. En klassisk stil, men absolutt ikke kjedelig. Det er sofistikert og spennende på samme tid. Blusene er bare helt fantastiske, her er det stor og variert utvalg, både til en litt pyntet hverdag eller til fest.

Second Female er og blir en favoritt hos mange.