Shorts

Shorts og romper til babyjenter og opp til størrelse 12 år. Shortser fra Memini og Name It barneklær som er kjent for god kvalitet og god passform. Rompere og sparkebukser vil du også finner her.

Viser 1–12 av 31 resultater

Viser 1–12 av 31 resultater

Mange varianter

En short kan komme i så mange varianter, former og fasonger. Fine farger og stilige mønstre. Du finner med print eller uten. Bomull, ull, denim eller cordfløyel.

De minste kan til tiden være vanskelig å finne til. Ikke alt sitter like godt. Da er det supert med shortser kan justeres i midjen. Med dette alternative er det mye lettere å finne noe som passer barnet ditt. En annen løsning kan også være snekkershorts. Her vil du ofte se at remmer og stropper er justerbare.

I denne kategorien vil du også finne nydelige snekkerbukser og rompere. Fra merker som Name It og Memini finner du nydelige plagg. I ull, bomull eller kanskje cordfløyel? Skjønne farger, med rysjer og nydelig print. Mulighetene er mange og antrekkene er uttallelige. Nostalgisk eller moderne. Her er det bare å velge blant vårt store og varierte utvalg.

Ikke bare sommertøy

Når vi hører bomullshorts kommer gjerne bildene om bading, sol og skyfri himmel. Men en shorts trenger ikke bare brukes på sommeren. Det er uendelige kombinasjoner med en shortsene. Bruker du en strømpebukse under kan du bruke shortsen hele året.

En bloomer – et merkelig ord tenker kanskje mange. Ikke så kjent. Men det er det samme som en bomullsshorts eller ullshorts. Gjerne omtales det som bloomer da det brukes over strømpebukser eller med knestrømper, samt under en tunika eller kjole. Hvor flott er det ikke å slippe å pakke bort klær bare fordi varmen blir borte?

Med mange bruksområder kan en shorts være så mangt. Shorts fra merket Memini brukes gjerne året rundt. Nostalgisk, stilrent og klassisk design er noe som passer hele året.