Sparkebukse/overall

Sparkebukse/overall, snekkerbukser, hele dresser og bukser med seler til jenter. Fra nyfødt og opp til størrelse 5 år. Fine farger og kvaliteter, velour og bomull i rosa, lilla, hvite eller grå. Godt utvalg fra Name It som er kjent for god kvalitet og god passform. Her finner du også selebukser fra merket Little Hedonist. Disse kommer opp til størrelse 110. Du vil også finne nydelige rompere fra Memini.

Viser alle 6 resultater

Viser alle 6 resultater

Passer til alle

Mio Trend har et bredt utvalg selebukser, sparkebukser og overalls. Mange farger og fine design.

Fra Little Hedonist finner du selebukser som barnet kan vokse i. Lag en brett på bena og stram inn selene. Disse er laget for barnet skal kunne bruke disse i 1 – 1 1/2 år. På denne måten kan du bare slakke selene og brette ned bena. Superpraktisk for barn som vokser.

Memini har nydelige rompere og sparkebukse/overall i norsk nostalgisk stil. Her vil du finne nydelige plagg med god kvalitet og helt nydelig design. Memini har også materialer som økologisk bomull, organisk bomull og ull. Umulig å ikke bli forelsket i dette merket.

Fra Memini og vårt mest populære merke Name It barneklær finner du et godt utvalg av sparkebukser og overalls til de minste. Name It har sparkebukser i 100% bomull. Disse er supermyke og behagelige. Vendbare sparkebukser finner du også fra Name It, to i en. Memini fører også nydelige overalls i ull.

Perfekt til barnehagen

Bruk en selebukse eller sparkebukse/overall i barnehagen. Perfekt med en genser eller body under. Et kjempefint og ikke minst praktisk antrekk.

De kan brukes til så mangt og er lette å få av og på. Du kan kombinere uendelige farger sammen med våre fine selebukser og overalls.

 

Stort og variert utvalg av sparkebukse/overall, selebukser og rompere. Vi fører merker som Memini, Little Hedonist og Name It.