Topper

Topper i mange farger, stiler og passformer, fra god og kjente merker. Line of Oslo, Second Female, Vila, Rue de Femme, Educe, Rich & Royal, Love & Divine,Y.A.S og Pieces. Topper til skjørt, bukser og jeans. Du finner også topper som kan brukes på innsiden av en blazer eller cardigan. Til både hverdag og fest!

Dameklær er noe for seg selv. Her det bare å slippe fantasien og kreativiteten løs. Kos deg og utforsk den spennende moteverdenen. Hos oss vil du finne trendy og ikoniske plagg. La din unike personlighet, og din særegenhet reflekteres gjennom garderoben din.

Som kvinne kan man bare ikke få nok av topper i garderoben. I vår nettbutikk har vi en masse godbiter på lur. Toppene er allsidige plagg som finnes i alle mulige farger, en haug av fasonger og nydelige design. Blant toppen kan du finne uunværlige plagg. Vi har topper i en rekke materialer: polyester, velour, viskose og bomull.

Passformene kan variere fra ledige og løse til tettsittende og mer sensuelle. Her kan du også velge mellom topper med kort eller lang arm og stropper.

Til alle anledninger

Både sommer og vinter er det nødvendig at vi har et utvalg av topper i klesskapet. De kan brukes alene med et skjørt eller en bukse, eller som underlag til en tykk genser eller bluse. I denne kategorien har vi salet ulike topper som kan brukes til alle anledninger.

Her finner du de nyeste og de mest trendye plaggene. Vi fører det nyeste fra en rekke kjente merker som Basic ApparelVilaCo`couture  og Line of Oslo. Du vil, uten tvil, kunne finne finne mer enn én topp som passer til hverdag, jobb, julebord eller en sommerfest. Sjekk ut våre nyheter innen topper og ikke gå glipp av de gode tilbudene du også kan finne på siden.

Bla gjennom vårt store utvalg av topper her!