Love & Divine

Love & Divine er spennende klær med fine detaljer. De er tidlig ute med siste trend. Stilen er feminin men samtidig leken, alt i fra ensfarget til tøffe print. Love & Divine er kjent for fine bluse, men de leverer alt fra kjoler og skjørt til bukser og jakker.

        Størrelsesguide!

Viser alle 6 resultater

Viser alle 6 resultater

Om Love & Divine:

Love & Divine ble grunnlagt i 2016 med et ønske om å designe feminine og stilige klær for kvinner. De ønsket å ha den  skandinaviske stilen – men bare bare mer feminint. De jobber etter enkle detaljer i spennende kvaliteter. Merke sin visjon er enkel: “Vi vil at vår stil skal blandes og tilpasses uavhengig av anledning – på den måten kan du fylle skapet ditt med gullkorn i sesong etter sesong til overkommelig pris!”

Love & Divine ønsker at være et univers med lekenhet og at du skal kunne matche klær du allerede har i skaper sammen med det nyeste. Dette for å få en feminint og leken stil. Den danske og skandinaviske arven er avgjørende for merkets  design, det er alltid en  skandinavisk detalj med i designen.

Love & Dine bruker masse farger og print og mønstre. Her finner du noe som skiller seg ut både i farger og snitt. Lange kjoler som kan brukes åpen som en kimono og cardigan er noe som ofte er med. Stilig å bruke over jeans eller skinnbukser. Vi liker plagg som har flere bruksområder.  Blusene har også spennende snitt, gjerne med vide armer og fine skjæringer – det er ikke bare en bluse, med kult design. Disse plaggene blir fort en favoritt i garderoben.

Er det en markert trend som vi MÅ HA nå, så kan du være sikker på at du finner det hos Love & Divine. De er fort ute med moter og trender som rører seg der ute. De leverer i sesong, dette er et omgående merke, så alltid siste nytt!