Poncho, cape og kimono

Poncho, cape og kimono til dame. Alt fra varme og lune i ull, til kimono til å ha på stranden. Cape i ull, bomull og silke. Rue de Femme er gode på dette. Et plagg som egner seg like godt til en cafétur, jobb eller fest. Bruk fantasien og skap din egne unike stil.

 

Viser alle 4 resultater

Viser alle 4 resultater

Siste skrik i moteverden

Poncho, cape og kimono er siste skrik innen damemote. Disse har virkelig gjort et navn for seg selv. Disse er blitt et flott aternativ til den tradisjonelle og klassiske jakken og kåpen.

Capes kan du ofte se på catwalken i Paris, New York og London. Et plagg som enkelt kan brukes året rundt. Disse er spesielt perfekt plagg når vi er i overgang mellom sesonger. Perfekt når kulden forsvinner og varmen viser sin ankomst.

Kimono med belte og mønster, klassisk sort cape med stilig belte eller en stilig cape i ull med striper og herlige farger. Mulighetene er mange. Utforsk mulighetene og skap din unike stil.

Historie

I Sør-Amerika lagde de innfødte en enkel poncho som bestod av noe så enkelt som et stykke tøy med et litt større hull i midten. Denne plasserte de over skuldrene som en slags kappe.

Senere hadde vi kapper, da gjerne med hetter. Her hadde du også mulighet til å feste den med snorer eller lignende i halsen. Disse ble laget for å beskytte klærne som var under.

I dag er dette et supertrendy og moteriktig plagg. Nå kan du finne alt fra ponchoer med lommer eller belter eller kapper. Her finnes det også et godt utvalg i ulike fester for åpning og lukking. En cape vil gjøre seg like godt over en uformell bukse eller jeans som er pen kjole.

Slenger du på deg en fin cape, er du garantert noen beundrende øyne på gaten. Disse passer perfekt på fest, jobb eller til en tur på café med jentene. Stort utvalg av forskjellige merker, snitt, detaljer og farger.