Pieces

Pieces har alt fra tilbehør som smykker og øredobber, til vesker, skjerf, bukser, gensere, kjoler og cardigans. Alle produkteten er det siste innen moter og trender, alt til en veldig god pris. Her finner man det lille eksta, uten at det det koster for mye!

Størrelsesguide!

Viser 1–12 av 200 resultater

Viser 1–12 av 200 resultater

Om Pieces:

PIECES visjon er  å hjelpe selvstendige unge kvinner til å lage og gjennomføre sin look med perfekte essensielle basisplagg. De jobber hardt hver dag for å tilpasse seg og skape nye motetrender. De ønsker å lage «vinnerprodukter:» produkter som alle jenter må ha i garderoben.

De verdsetter moderne enkelhet og feirer vår skandinaviske arv med kolleksjoner som er moderne, enkle og behagelige å gå med. I en verden med et mangfold av muligheter, ønsker de å inspirere sine kunder og gjøre shopping enkelt. PIECES ble etablert i 2003 som en del av BESTSELLER-familien.

Topper, kjoler, jeans, vesker, tilbehør og sko. Fra Pieces finner du alt du trenger for å få en komplett og oppdatert garderobe. Hvis du skal på en gøy fest bør du sjekke ut merkets kjoler og tilbehør. De lager kjoler til enhver anledning.

Hvis du eter etter en superfin hverdagslook, har de jeans, topper, jakker, cardigans og sko. Klær og tilbehør som  som vil sørge for at du har noe å ha på deg om morgen!

Hvis du foretrekker et antrekk med en feminin touch, bør du gå for en kjole eller en topp i et trendy print, et par feminine smykker og en fin liten veske  – og sist men ikke minst, fullføre din feminine look med et par ballerina eller høye heler. Uttrykk din egen personlige stil med produkter fra PIECES – de  har alt du trenger for å gjøre dine antrekk komplette, slik at du kan se bra ut fra morgen til kveld. Og ikke minst: «Beste kvalitet til beste pris!»