Sokker og strømpebukser

Sokker og strømpebukser til gutter, fra nyfødt og opp til størrelse 12 år. Variert utvalg i farger, både med og uten mønster. Sokker og strømpebukser fra Joha, Memini og Name It som er kjent for god kvalitet og god passform. Noen har fine mønster som biler, striper og stjerner!

Viser 1–12 av 30 resultater

Viser 1–12 av 30 resultater

Kun fantasien setter grenser

Sokker og strømpebukser er en flott måte å gjøre ting mer personlig på. Med masse nydelige farger og flotte print gjør man påkledningen til en lek.

Striper, biler, stjerner, bamse, mariusmønster, rød, blå, hvit, ja kun fantasien setter grenser her. Blant våre merker Name It, Memini, og Joha finner du de aller fineste strømpebuksene. Disse merkene er kjent for god kvalitet og super passform.

Strømpebukser til alle anledninger

Strømpebukser er blitt mer og mer et hverdagsplagg. Vi hører ofte begrepet «strømpebuksebaby». Et enkelt og praktisk plagg som enkelt kan brukes til alt.

Hos oss finner du strømpebukser fra Memini, Joha og Name It til alle anledninger. Bursdager, jul, barnehage og hverdag.

Ull

Hos oss finner du både sokker og strømpebukser i ull fra Name It, Memini og Joha. Her får du strømpebukser og sokker i god og slitesterk kvalitet.

Ull er et pratisk og varmt materiale. Ull har en unik evne til å kunne regulere temperatur. Ull er gull.

Krabbestrømpebukser og antiskli

Når de små begynner å bevege seg rundt ved å krabbe er det supert med litt hjelp. Med krabbestrømpebukser fra Name It i fine farger og design blir alt til en lek. Mindre knall og fall, stabiliteten øker og det blir enda lettere å komme seg fortere frem.

For de som skal komme seg fra krabbingen til gåing, er det lurt med antiskli. Her vil barnet få et stødigere underlag og ikke skli. Disse er også perfekte å bruke i barnehage. På sommerstid vil du da slippe å bruke tøfler innendørs.