Lego

For mange generasjoner har LEGO-navnet blitt symbolisert med høy kvalitet på leker til barn. Dette har de også videreført til kleskolleksjonen. De har klær til lekne og aktive barn, gutter og jenter som er glade i fine farger og poulære figurer: Ninjago, Star Wars, Nexo Knights og Lego Friends. T-skjorter, jeans, bukser, nattøy, kjoler og skjørt er noe av det du finner her!

Størrelsesguide!

Viser det ene resultatet

Viser det ene resultatet

Om Lego Wear:

Barn sliter på klærne, og det er slik det skal være – aktive og lekne barn liker vi! Derfor har Lego fokus på kvalitet og  komfort. Merket representerer et univers som er kjent og elsket over hele verden. Klærne har bilder og grafikk som enkelt identifiseres fra barnets lek i hverdagen. Hos LEGO Wear finner du alltid de mest populære seriene. Merket sitt motto:  klær for aktive barn i alle aldre.

De designer, produserer og tester for å sikre kvalitet som er den aller beste. På desingsiden,  så utfordrer de og blir inspirert  av barnas fantasi. I  klærne blir de en del av LEGO sin  Ninjago-verdn eller blir Obi-wan Kenobi selv.

Merket er klarert av mødrene for deres  kvalitets- og CSR-initiativer. De er elsket av barn, fordi de ikke bare inspirerer dem til å være barn – de oppfordrer til det!

Barn er forskjellige, og en 1 år gammel jente har ikke de samme behovene som en 8 år gammel gutt. Klærne er så solide at dee ikke blir ødelagt. Etter hvert som barna blir eldre, har de nye krav. For gutter er Ninjago-temaet veldig populært og LEGO Friends er elsket av jentene. Derfor finner du klær med bilder fra for eksempel disse temaene. Her finner du klær for aktive barn i alle aldre.

Kategoriene som alltid er populært er t-skjorter, nattøy og luer. Alle med tema og merker som barna kan indentifisere seg med – en sikker vinner.