Line of Oslo

Line of Oslo er norsk design. Visjonen til Line of Oslo er: ”Feel good every day” og gjenspeiler en preppy hippie stil, for kvinner i alle aldre og former, med fokus på gode og komfortable kvaliteter. Gode basicplagg med det lille ekstra! Line of Oslo leverer alt fra jeans, kjoler og skjørt til strikk, t-skjorter, jakker og gensere. Mange fine farger som rosa, burgunder, blått, creme, off white og sort – masse blomsterprint og andre spennende mønstre. Stilen er litt bohemsk, laid back og kul! Plaggene kan mikses sammen til en spennede og persolig stil, noe vi damer elsker! Alltid masse nytt og spennede!

NB! Merket er litt stort i størrelsen.

Størrelsesguide!

Viser det ene resultatet

Viser det ene resultatet

Om Line of Oslo:

Line of Oslo ble grunnlagt i 2006 av Line Varner. I dag er det et veletablert merke i Norge og Skandinavia, med rundt 300 butikker som forhandler merket,  samt butikker i Tyskland, England, Spania, Sveits, Italia og Australia.

Line of Oslo er preppy hippie, for sterke kvinner i alle aldre og former, med fokus på gode og komfortable kvaliteter, egnet til vår visjon: «Feel good every day!»

I tillegg til at merket levrer klær som vi MÅ HA,  har merket vokst for å tilby alt en garderobe trenger. De har klær som du enkelt kan kle seg opp og ned, uansett høyde, passform og størrelsen.

Line of Oslo leker med kombinasjoner. Plaggene kan kanskje i utgangspunktet se enkle ut, men med rett styling kan du lange deg en kul stil. Det er de dette merket ønsker å få frem, styling og kombinasjoner er viktig. Med er godt baseplagg i god kvalitet, har du mange antrekk med rett tilbehør. Da tenker vi på belter, sko, smykker, hodelplagg o.s.v Bruk f.eks en lang genser både som genser og kjole, til boots, til sneakers, med eller uten skinjakke..

Her er det bare å sette fantasien i sving og lage din egen stil:)