Little Hedonist

Little Hedonist barneklær. Selebukser og fine gensere i organiske materialer og delikate farger. Little Hedonist er nostalgiske og enkle klær til barn, til både gutt og jente. Tanken bak merket er komfortable klær til barn, klær de kan vokse i, klær til en aktiv hverdag og lek. De er kjent for snekkerbuksene, de er ment til å passe barnet i ca 2 år ved å stille selene og brette opp beina!

En liten veiledning på størrelser!

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

Om Little Hedonist:

Motto: «Frihet i bevegelse – frihet i å utforske verden! Vi gjør livet litt mer morsomt og enkelt! Little Hedonist passer  for å gjøre livet til et lite eventyr!»

Merket ønsker å været et unisexmerke. De benytter farger som er nøytrale, jordfarger og basefarger som sjelden er å se på barnetøy. Dette er et av parametrene som gjør at merket skiller seg ut i mengden.

Alt fra Little Hedonist er organisk og detter er grunnleggende og viktig for merket. Bærekraft er en verdi som ligger i deres benmarg og driver de til å være like bærekraftig og organisk som de mulighet til.

De fleste av produktene har råkanter, for å tilpasse lengden på armer og bein til størrelsen på barnet. Disse uferdige kanter er også et symbol for det åpne sinnet som ikke har noen begrensninger og grenser!

Litt om organisk bomull:

Bøndene som dyrker økologisk, bruker ikke kunstgjødsel. Grunnen til dette er at de er pålagt av økologiske kriteria å bruke lokale ressurser og redusere energibruk. Kunstgjødsel tilfører dessuten bare noen av nærings- og sporstoffene som er nødvendige i jorda.

I økologisk drift høstes bomullen for hånd slik at kjemisk avløving ikke er nødvendig. Bomulldottene  kan da plukkes selektivt akkurat når de er modne og uten at blader følger med. Resultatet er bomull av beste kvalitet.

Økologisk bomull/organisk bomull finner du i alle klærne fra Little Hedonist.