Joha

Joha ull til barn og baby. Joha er en av skandinavias største produsenter av ulltøy, undertøy og nattøy til baby og barn. De leverer super kvalitet, den beste ullen, gode passformer og lekkert design. De aller fleste av Johas ullprodukter er annerkjent av det internasjonale Woolmark cetificatet, de er også godkjent til å benytte EU ECOLABEL. Ull i fine kvaliteter: merinoull, ull/bomull, ull/silke og soft ull.

Størrelsesguide!

.

Viser 1–12 av 13 resultater

Viser 1–12 av 13 resultater

Om Joha:

Joha er en av de største produsentene av ull, bomullsundertøy og nattøy til babyer og barn i Skandinavia. Selskapet ble stiftet i 1963.

Til dags dato er Johas fokus akkurat det samme som for 50 år siden: Kompromissløs kvalitet, den fineste ullen, god passformnog en flott design. Joha var det første bedriftene som begynte å lage ullundertøy til barn og har siden da vært lenden på det europeiske markedet de siste 35 årene.

Om Joha ull:

Ull har en fantastisk evne til å absorbere fuktighet og vil holde barnet tørt og beskytte de barnas helse og velvære.

Med sine isolerende egenskaper regulerer ullen naturlig kroppstemperaturen – fin og varm når det er kaldt og kjølig på kroppen når det er varmt. Ideell for både vinter og sommer.

Ull absorberer kroppens svettefukthet og kan absorbere opptil 40% av egen vekt. Bomull i sammenligning absorberer bare 8%. Videre er ullen mild mot huden og er veldig fin for meget følsom hud. De har utviklet en spesiell ullkvalitet med bomullsfôr eller med bambus.

Joha prioriterer miljøansvarlige produksjonsmetoder. De var en av de første danske bedriftene som ble godkjent for å bruke EUs miljømerking.

 

Bruken av EU ECOLABEL-sertifikatet er bare tillatt for selskaper som kan dokumentere at deres produkter er produsert i samsvar med EUs strenge miljøstandarder. Videre anerkjenner og anerkjenner den internasjonale Woolmark alle Johas ullprodukter.

Sertifisering:

Woolmark er et av verdens mest kjente tekstilsertifikater. Produkter som bærer denne etiketten, er testet for å oppfylle de strenge kravene til The Woolmark Company. Det betyr at du er garantert den beste kvaliteten og den reneste ullen. Dette får du ved å velge Joha.

Bruken av EU ECOLABEL-sertifikatet er bare tillatt for selskaper som kan dokumentere at deres produkter er produsert i samsvar med EUs strenge miljøstandarder. Videre anerkjenner og anerkjenner den internasjonale Woolmark alle Johas ullprodukter – dette er bra!

Woolmark er et av verdens mest kjente tekstilsertifikater. Produkter som bærer denne etiketten, er testet for å oppfylle de strenge kravene til The Woolmark Company. Det betyr at du er garantert den beste kvaliteten og den reneste ullen.