Ull fra Joha

Joha er en av Skandinavias største produsenter av ullklær. Firmaet er dansk og her kan du være trygg på at du får klær som holder høy kvalitet, varer lenge, og samtidig ser moderne ut. Ull er helt fantastisk! Spesielt for barn. Gode ullklær holder godt på varmen, samtidig som at all svette transporteres bort fra kroppen. Uansett om det er en kjølig høstdag, kald vinterdag eller varm sommerdag, finnes det ullklær som passer perfekt for deg og ditt barn. Bruker man ull av god kvalitet, så klarer disse plaggene å regulere varmen selv, noe som gjør at det ikke føles altfor varmt om barnet ditt skulle bruke ullklær selv når det er varmegrader ute. Ullblandingen man får i de fleste Joha-produktene gjør også at barnet ditt kommer til å like å bruke disse ullklærne. De kommer nemlig ikke til å klø!

Viser 1–12 av 45 resultater

Viser 1–12 av 45 resultater

Oversikt over størrelser:

0-1 mdr. – joha str. 50 (svarer til str. 50) – head size 37 cm
1-4 mrd. – joha str. 60 (svarer til str. 56/62) – head size 41 cm
4-9 mdr. – joha str. 70 (svarer til str. 68/74) – head size 45 cm
9-12 mdr. – joha str. 80 (svarer til str. 80 ) – head size 48 cm
1-2 år – joha str. 90 (svarer til str. 86/92) – head size 50 cm
3-4 år – joha str. 100 (svarer til str. 98/104) – head size 52 cm

Se alt fra Joha her!

Ull er bra! Ull har mange fine kvaliteter som er bra for barn i alle aldre. Ull har en utrolig evne til å justere temperatur på en naturlig måte. Joha sin ull er laget av veldig myk kvalitet, noe som gjør den veldig behagelig å ha på seg.

Om Joha:

Joha er en av Skandinavias største produsenter av ulltøy, undertøy og nattøy til baby og barn. De leverer super kvalitet, den beste ullen, gode passformer og lekkert design. De aller fleste av Joha sine ullprodukter er anerkjent av det internasjonale Woolmark Certificate, de er også godkjent til å benytte EU ECOLABEL. Ull i fine kvaliteter: merinoull, ull/bomull, ull/silke og soft ull.