Sokker og strømpebukser fra Joha

Det som er så fint med sokker og strømpebukser fra Joha er at de ofte kommer med en blanding av merinoull og bambus. Dette gjør at vi foreldre kan ta det helt med ro, og vite at barna våres bruker ullprodukter som holder godt på varmen, som ikke klør, og som samtidig kommer til å vare lenge. Joha er en av Skandinavias største produsenter av ullklær, og du kan være trygg på at disse klærne vil leve opp til dine forventninger.

Viser det ene resultatet

Viser det ene resultatet

Oversikt over størrelser:

0-1 mdr. – joha str. 50 (svarer til str. 50) – head size 37 cm
1-4 mrd. – joha str. 60 (svarer til str. 56/62) – head size 41 cm
4-9 mdr. – joha str. 70 (svarer til str. 68/74) – head size 45 cm
9-12 mdr. – joha str. 80 (svarer til str. 80 ) – head size 48 cm
1-2 år – joha str. 90 (svarer til str. 86/92) – head size 50 cm
3-4 år – joha str. 100 (svarer til str. 98/104) – head size 52 cm

Se alt fra Joha her!

Ull er bra! Ull har mange fine kvaliteter som er bra for barn i alle aldre. Ull har en utrolig evne til å justere temperatur på en naturlig måte. Joha sin ull er laget av veldig myk kvalitet, noe som gjør den veldig behagelig å ha på seg.

Om Joha:

Joha er en av Skandinavias største produsenter av ulltøy, undertøy og nattøy til baby og barn. De leverer super kvalitet, den beste ullen, gode passformer og lekkert design. De aller fleste av Joha sine ullprodukter er anerkjent av det internasjonale Woolmark Certificate, de er også godkjent til å benytte EU ECOLABEL. Ull i fine kvaliteter: merinoull, ull/bomull, ull/silke og soft ull.