Nattøy fra Joha

Barn er forskjellige! Noen er høye, andre er lave. Noen prater mye, andre prater lite. Og noen liker å sove uten nattøy, mens andre er helt avhengig av en god pysjamas. Hvis ditt barn tilhører den siste kategorien med de som elsker å bruke en god pysj, da har du flaks! Vi fører nemlig nattøy fra Joha, og bedre nattøy enn dette, det skal du lete lenge etter! Disse pysjamasene er laget i en blanding av fin merinoull og bambus. Det vil si at du kan være trygg på at barnet ditt holder seg god og varm hele natten, all svette vil bli transportert bort fra kroppen, og det kommer ikke til å klø! Da kan barnet ditt sove godt hele natten, uansett om det er litt småkjølig i rommet.

Viser 1–12 av 14 resultater

Viser 1–12 av 14 resultater

Oversikt over størrelser:

0-1 mdr. – joha str. 50 (svarer til str. 50) – head size 37 cm
1-4 mrd. – joha str. 60 (svarer til str. 56/62) – head size 41 cm
4-9 mdr. – joha str. 70 (svarer til str. 68/74) – head size 45 cm
9-12 mdr. – joha str. 80 (svarer til str. 80 ) – head size 48 cm
1-2 år – joha str. 90 (svarer til str. 86/92) – head size 50 cm
3-4 år – joha str. 100 (svarer til str. 98/104) – head size 52 cm

Se alt fra Joha her!

Ull er bra! Ull har mange fine kvaliteter som er bra for barn i alle aldre. Ull har en utrolig evne til å justere temperatur på en naturlig måte. Joha sin ull er laget av veldig myk kvalitet, noe som gjør den veldig behagelig å ha på seg.

Om Joha:

Joha er en av Skandinavias største produsenter av ulltøy, undertøy og nattøy til baby og barn. De leverer super kvalitet, den beste ullen, gode passformer og lekkert design. De aller fleste av Joha sine ullprodukter er anerkjent av det internasjonale Woolmark Certificate, de er også godkjent til å benytte EU ECOLABEL. Ull i fine kvaliteter: merinoull, ull/bomull, ull/silke og soft ull.