Sebra

Sebra har tilbehør til baby, barn og barnerom. Her finner du alt fra sengehimmel, til ranger, matbokser, drikkeflasker og smekker. Sebra er også kjent for håndheklede ranger og kosebamser til baby. Hos oss finner du kosedyr og rangler, smekker, drikkeflasker og til og med sengehimmel.

Viser alle 2 resultater

Viser alle 2 resultater

Om Sera:

Sebra ble grunnlagt av Mia Dela i 2004. Mia er utdannet designer fra Designskolen Kolding i Danmark i 2001, hvor hun jobbet noen år som designer.

Hun ble mor første gang i slutningen av 2002, og da hun skulle innrede  barnerommet til sønnen Gustav, fant hun ikke så mye som falt i smak. Det var ikke så stor utvalg innen interiør rettet mot barnerom.

Det ble starten på Sebra.

Nyskapning er en grunnleggende forutsetning for Sebra sin suksess. De har stadig nye ideer som fort blir godt tatt i mot av kundene. De brenner for det de gjør og lar kreativiteten blomster, dette resulter i spennende produkter, alt i beste kvalitet.

Den nye kolleksjonen tilbyder innovative design og nye varianter. Blant produktene har de temaet dinosaurus og antarktiske dyr. Her finner du drikkeflasker og matbokser som tiltaler både gutter og jenter. Sebra har også de fine og praktiske smekkene fremstilt i myk plast fri for ftalater. Disse kan kneppes slik at det lages en liten lomme som fanger opp matrester! De er også lett å vaske og holde rene. Anbefales!

Alle kosedyr, rangler og tilbehør som vi har til baby, er i tradisjonell og nostalgis stil. Du finner ranger om er heklet i myk bomull og i fine duse farger. Er du på jakt etter sengehimmel til barenrommet, har Sebra en superfin i beige bomull – den er like fin til både gutterommet og til små prinsesser. Populære flagg som pynter opp rommet finner du også i utvalget. Disse er i tekstil/stoff og er i duse pastellfarger.