Badetøy

Badetøy og badebukser til gutter opp til størrelse 12 år. Fra Name It barneklær. Badeshorts og badebukse til gutter – til ferie sol og sommer:)

Viser alle 4 resultater

Viser alle 4 resultater

Litt om badetøy:

Badebukser er et «must» på sommeren. Her finner du «vanlige» smale badebukser og litt løsere shorts som har innertruse i netting. Vi har alle typer badetøy og badebukser med morsomme trykk og mønstre til gutt. Lange dager på stranden betyr ofte noen turer i vannet, så pakk et ekstra par!

Badetøy med UV-filter. Trenger vi UV-badetøy til våre barn i den norske sommeren?
Det er mange og sterke holdninger til barns bruk av UV-badetøy, og det er et emne som noen ganger fyller en rolle i mange debatter.
Vi mener at forbrukeren må handle ut fra hva vi selv synes er riktige for deres barn og for seg selv. Vi ser mange fordeler med å bruke UV badetøy. Barnet er godt beskyttet mot UV-stråler, og som foreldre er du litt mere løst fra å smøre på solkrem ofte nok. Skal man til syden med sterk sol, vil vi absolutt anbefale badetøy med UV-filer, spesielt fordi de er i solen mange timer om dagen. Og spesielt i begynnelsen av ferien, hvor kroppen skal venne seg til et nytt klima og miljø.

Hvordan ta vare på badetøyet:

Badetøy har selvfølgelig et materiale som tåler vask, som oftest maskinvask, men ønsker du at form og farge skal bevares, kan det faktisk lønne seg å vaske det for hånd. Høye temperaturer i maskinen vil nemlig kunne ødelegge elastisiteten i materialet. 

Fyll heller opp vasken med lunkent vann og bruk et vaskemiddel som er flytende og av mild kvalitet, gjerne Milo. Ha i badetøyet og la det ligge noen minutter før du klemmer på tøyet. Da vil såpen trekker seg ordentlig inn. Husk at du ikke skal gni stoffet mot hverandre, dette kan ødelegge materialet på badetøyet.

Skyll med kaldt vann, og press ut vannet etterpå.

Grunnen til at finvaskemiddel (gjerne det som du bruker på ull og silke) er best for badebuksen, er at det tar bedre vare på fibrene og gjør at det holder seg fint lenger.

Name It har badebukser til gutter i fine farger og forskjellige print.