Body

Body til jenter fra nyfødt og opp til størrelse 5 år. Fra merker som Name It, Memini og Joha. Disse er kjent for god kvalitet og god passform. Her finner du bodyer både med og uten print eller med broderier. Vi har også bodyer med pyntekrage til å ha under kjoler, samt praktiske omslagsbodyer. Mange fine farger som rosa, lilla, hvite, lyse blå og off white. Bomullsbodyer med kort og lang arm.

Viser 1–12 av 28 resultater

Viser 1–12 av 28 resultater

Ikke bare en type

Det er ikke slik at det bare finnes en type body. Hos Mio Trend vil du finne et bredt og variert utvalg, både fra merker, materiale og type. Den mest «normale» typen body er den vi trer over hodet på barnet. Vi kan også velge omslagsbodyer til de minste. Disse har en konvoluttåpning i front og vil være særdeles enkel å ta av og på.

Bodyer er som regel det som dominerer klesskapet til barnet. I vår nettbutikk vil du finne et godt utvalg med nesten 100 ulike bodyer.

I bodyverden finnes det mange variasjoner. Ull er blant disse. Ullbodyer fra Joha, NameIt og Memin finner du hos oss.

Om barnet ikke kan bruke ull, kan du velge de populære ull/bambus bodyene fra Joha. Disse er fantastiske for barn med atopisk eksem eller sensitive barn.

Bodyer i bomull er like fint året rund. Disse kan også anbefales som innerlad til de aller minste babyene som ligger i vogn.

Vedlikehold og vask

Som forelder er det en fordel for deg at bodyene kan vaskes på 60 grader. Lettere å få flekkene bort. Når du kjøper inn nye bodyer og klær til barna er det viktig at alt vaskes før det blir brukt. Dette gjør vi for å ta bort støv fra butikken og de siste kjemikaliene fra produksjonsprosessen.

Ullbodyer skal vaskes skånsomt på 30 grader ved ullvask i maskin. Ubehandlet ull bør håndvaskes eller vaskes på et ullprogram som er skånsomt.

NameIt, Joha og Memini er blant våre merker som fører nydelige bodyer til barn.