Body fra Name It

Matsøl, litt gulp eller en hel yoghurt smurt utover magen. Høres dette kjent ut? Vi vet. Dette er noe alle foreldre opplever daglig. Med alt disse små englene våre utsetter klærne sine for, og foreldrene, er man nødt til å ha klær man vet tåler dette. Da er bodyene fra Name It perfekte for deg og ditt barn.  Det vil si at disse bodyene tåler å bli brukt, vasket og brukt igjen. En body fra Name It sitter godt på barnet ditt, og du kan være trygg på at barnet ditt har på seg en komfortabel body, som tåler alt en liten aktiv krabat kan finne på. I hvert fall nesten alt.

Kjøper man en body fra Name It får man en body man vet er av høy kvalitet og er slitesterk. Perfekt for aktive barn.

Viser 1–12 av 34 resultater

Viser 1–12 av 34 resultater

Name It ønsker å produsere klær som skal være inspirert av barn, men produsert for barn. Det ser man tydelig i bodyene også. Her er det garantert en body som passer ditt barn perfekt, og man kan være trygg på at bodyen tåler å bli brukt.

Vi har bodyer i alle farger, former og i de aller fleste størrelser. Her er det garantert at man finner bodyer som passer, uansett hva man trenger de til. Noen bodyer kommer med en pen krage, perfekt til en bursdagsfest. Andre bodyer er i komfortabel bomull med fargerike og morsomme trykk på som passer perfekt til hverdagen.

Om merket:

«Vi designer morsom mote til en overkommelig pris for barn som vet hva de vil ha, og skaper trendy design med et sterkt fokus på dongeri, der komfort, sikkerhet og kvalitet har høy prioritet.»

Merket har tre linjer:

Name It New Born, str 50 – 74 cm.
Name It Mini, str 80-110
Name It Kids: str 116-152

De er brennende opptatt av miljøet. De jobber kontinuerlig med å skape de beste forholdene for planer og bønder. De har et ambisiøst mål: i 2020 skal over 50% av bomullen de bruker, være økologisk

Økologisk bomull er miljøvennlig bomull som er dyrket uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel.

Merket har som mål å skape bedre vilkår for miljøet, produsentene og selvfølgelig barna som skal bruke klærne. Det er derfor vi har en ambisiøs strategi om å øke bruken av økologisk bomull.

«I 2016 ble 36 % av alle våre bomullsplagg, på tvers av alle aldersgrupper, laget av økologisk bomull, og våre ambisjoner stopper ikke her. Vårt mål er minimum 50 % i 2020. Med denne strategien har vi som mål ikke bare å øke bruken av økologiske materialer, men også å støtte utviklingen av mer bærekraftige produksjonsmetoder generelt.”

De er også opptatt av at funksjonalitet og passform passe sammen. Bl.a. så har alle bukser og jeans justerbar linning, noe som passer til alle barn uansett størrelse og kroppsbygning. De gjør det ytterste for å designe barnemote som er godt likt av både barn og barnas foreldre. En leken stil, praktisk og bruksvennlig til gode priser.