T-skjorter fra Name It

Det å finne en t-skjorte som du vet sikkert at ditt barn kommer til å elske, det er en utfordring. Ikke bare skal man treffe rett med størrelsen, men også med design og farger. Det vet vi også, og derfor har vi valgt å tatt inn mange forskjellige t-skjorter fra Name It. Her kan du finne en t-skjorte til ditt barn og samtidig være trygg på at plagget er moderne og har et kult design. Name It forsøker alltid å designe plagg til barn, plagg som barna vil elske å bruke. Her er det bare å finne en kul t-skjorte, velge riktig størrelse og bestille før sommeren er her for fullt.

Viser 1–12 av 50 resultater

Viser 1–12 av 50 resultater

Om merket:

«Vi designer morsom mote til en overkommelig pris for barn som vet hva de vil ha, og skaper trendy design med et sterkt fokus på dongeri, der komfort, sikkerhet og kvalitet har høy prioritet.»

Merket har tre linjer:

Name It New Born, str 50 – 74 cm.
Name It Mini, str 80-110
Name It Kids: str 116-152

De er brennende opptatt av miljøet. De jobber kontinuerlig med å skape de beste forholdene for planer og bønder. De har et ambisiøst mål: i 2020 skal over 50% av bomullen de bruker, være økologisk

Økologisk bomull er miljøvennlig bomull som er dyrket uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel.

Merket har som mål å skape bedre vilkår for miljøet, produsentene og selvfølgelig barna som skal bruke klærne. Det er derfor vi har en ambisiøs strategi om å øke bruken av økologisk bomull.

«I 2016 ble 36 % av alle våre bomullsplagg, på tvers av alle aldersgrupper, laget av økologisk bomull, og våre ambisjoner stopper ikke her. Vårt mål er minimum 50 % i 2020. Med denne strategien har vi som mål ikke bare å øke bruken av økologiske materialer, men også å støtte utviklingen av mer bærekraftige produksjonsmetoder generelt.”

De er også opptatt av at funksjonalitet og passform passe sammen. Bl.a. så har alle bukser og jeans justerbar linning, noe som passer til alle barn uansett størrelse og kroppsbygning. De gjør det ytterste for å designe barnemote som er godt likt av både barn og barnas foreldre. En leken stil, praktisk og bruksvennlig til gode priser.