Bluser og skjorter fra Name It

Våre bluser og skjorter fra Name It passer like godt til lek som til fest. Dette er klær som er komfortable å bruke, noe som gjør at barna vil elske å bruke dem. Er det bursdagsfest for en venn på skolen, eller vil man bare pynte seg litt? Bluser og skjorter fra Name It passer perfekt til alle anledninger. Her kan man finne alt fra finskjorter til bluser og skjorter som passer til skolen. Alle klærne fra Name It, også bluser og skjorter, er skapt med barnets behov som hovedprioritering. Disse klærne har en fin passform, og kommer i forskjellige farger og fasonger. Det gjør at du garantert finner noe som passer perfekt til ditt barn.

Blusene og skjortene fra Name It er inspirert av dagens mote, men er tilpasset aktive barn. Det vil si at produktene er moderne, av høy kvalitet og samtidig tåler hverdagslig bruk.

Viser alle 6 resultater

Viser alle 6 resultater

Name It har i over 30 år jobbet for å lage gode barneklær til en fornuftig pris. Samtidig ønsker Name It å bidra til en bedre verden ved å bruke 50% økologisk bomull i alle sine produkter innen 2020.

Om merket:

«Vi designer morsom mote til en overkommelig pris for barn som vet hva de vil ha, og skaper trendy design med et sterkt fokus på dongeri, der komfort, sikkerhet og kvalitet har høy prioritet.»

Merket har tre linjer:

Name It New Born, str 50 – 74 cm.
Name It Mini, str 80-110
Name It Kids: str 116-152

De er brennende opptatt av miljøet. De jobber kontinuerlig med å skape de beste forholdene for planer og bønder. De har et ambisiøst mål: i 2020 skal over 50% av bomullen de bruker, være økologisk

Økologisk bomull er miljøvennlig bomull som er dyrket uten bruk av sprøytemidler og kunstgjødsel.

Merket har som mål å skape bedre vilkår for miljøet, produsentene og selvfølgelig barna som skal bruke klærne. Det er derfor vi har en ambisiøs strategi om å øke bruken av økologisk bomull.

«I 2016 ble 36 % av alle våre bomullsplagg, på tvers av alle aldersgrupper, laget av økologisk bomull, og våre ambisjoner stopper ikke her. Vårt mål er minimum 50 % i 2020. Med denne strategien har vi som mål ikke bare å øke bruken av økologiske materialer, men også å støtte utviklingen av mer bærekraftige produksjonsmetoder generelt.”

De er også opptatt av at funksjonalitet og passform passe sammen. Bl.a. så har alle bukser og jeans justerbar linning, noe som passer til alle barn uansett størrelse og kroppsbygning. De gjør det ytterste for å designe barnemote som er godt likt av både barn og barnas foreldre. En leken stil, praktisk og bruksvennlig til gode priser.